Середа
01.05.2024, 21:48
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Фінал обласної дитячо-юнацької баскетбольної ліги (дівчата) - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Фінал обласної дитячо-юнацької баскетбольної ліги (дівчата) (Фото)
Фінал обласної дитячо-юнацької баскетбольної ліги (дівчата)
KuznyaДата: Понеділок, 19.05.2014, 22:59 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


     У суботу 17 травня в Рівному відбувся фінал обласної дитячо-юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 1997-1999 років народження. Протягом сезону участь у змаганнях приймало дев'ять команд (дві команди ОСДЮШОР м. Рівне, м. Сарни, м. Костопіль, м. Березне, м. Кузнецовськ, Дубровицький р-он та м. Дубровиця, а також команда м.Здолбунів.) У фіналі зійшлися чотири команди, які посіли перше та друге місця у своїх группах: ОСДЮР Рівне 1997-1999 р.н., ОСДЮШОР 2000 р.н., ДЮСШ м. Костопіль та команда м. Кузнецовська. 

     У першій грі, яка вирішувала хто буде боротися за перше місце наші дівчата зустрілася з суперницями, які представляли команду ОСДЮШОР-2000р.н.. Нажаль, представниці Кузнецовського баскетболу у цій зустрічі не змогли гідно протидіяти злагодженим атакам та відмінному захисту своїх суперниць. 

     Гра закінчилась з рахунком 41:9 на користь команди ОСДЮШОР. В іншому протистоянні зустрілись команди Костопільської ДЮСШ та ОСДЮШОР - 97-99рр.н. Тут гра була дещо цікавішою. 

     Костопільчанки прагнули перемогти своїх суперниць за будь-якої ціни, але також поступилися з різницею в рахунку лише у вісім очок. Отож гра за третє місце між командами Кузнецовська та Костопіля.                  Розпочиналася вона дуже напружено та нервово з боку кузнецовських баскетболісток, напевно прикра попередня поразка не давала дівчатам спокою, та ще й усвідомлення того, що за костопільчанок виступали три баскетболістки, яківходять до складу збірної області теж грало їм не на руку. Після декількох «тайм-аутів» тренерам таки вдалося привести своїх підопічних до тями, що в кінцевому результаті вилилося в рахунку 43:33 на користь команди Кузнецовська. В іншому матчі за перше місце перемогу здобули дівчата ОСДЮШОР - 97-99 рр.н., а другими стали вихованки тієї ж школи 2000 року народження. Вітаємо наставників команди Бабіка Андрія Миколайовича та Суса ВіктораВалентиновича, а також дівчат, які здобували бронзу, а саме: Василенко Валерію, Охрімчук Марію, Воронюк Діану, Воронюк Світлану, Воронюк Руслану, Огребчук Оксану, Максимчук Ольгу, Камінську Вікторію, Натинну Світлану, Гаврилову Олександру, Лук’яневич Діану, Ковальчук Ольгу. 

     Хочеться висловити подяку депутатам Кузнецовської міської ради та комітету з фізичної культури та спорту за надану можливість прийняти участь у даних змаганнях.



http://kuznetsovsk-rada.gov.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Фінал обласної дитячо-юнацької баскетбольної ліги (дівчата) (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024