Неділя
28.04.2024, 22:32
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Освіта » PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов
PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов
fiserzaieДата: Четвер, 18.03.2021, 16:19 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов для дітей з обмеженими можливостями здоров'я

Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання і ...

Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання та стану здоров'я. PolyglotMPGU - один з інструментів, який покликаний вирішити цю задачу (інформація надана компанією Евротерминал https://atn.ua/ekonomi....-portar в рамках соціального проекту Суботня STEM-школа)

Платформа пропонує вибрати один з шести мов для вивчення: англійська, німецька, французька, іспанська, китайська та японська.
Після вибору мови і типу заняття відкривається інтерактивний плеєр c можливістю прослуховування мови, створення заміток і переходу від рядка до рядку.
Платформа має безліч допоміжних матеріалів для вчителів, що допоможе їм впровадити платформу PolyglotMPGU в своїй освітній практиці.
Платформа працює на основі HTML5, що дає можливість використовувати її не тільки на стаціонарних комп'ютерах, а й на будь-яких мобільних пристроях на базі iOS і Android.
 
ФОРУМ » Загальне » Освіта » PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024