Субота
18.05.2024, 18:54
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна "Правий сектор" каже, що Росія, перш за все, нападе на РАЕС - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » "Правий сектор" каже, що Росія, перш за все, нападе на РАЕС (Відео)
"Правий сектор" каже, що Росія, перш за все, нападе на РАЕС
KuznyaДата: Понеділок, 24.03.2014, 03:02 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
"Правий сектор" каже, що Росія, перш за все, нападе на Рівненщину

Заради Рівненської АЕС.

Нині людям, які прийшли на неоголошене Віче, довелося добре прислухатися до тих, хто виступав. На сцені не було ні звичної звукової апаратури, ні навіть мегафона. Людей також було небагато. Роман Коваль, лідер "Правого сектора" на Рівненщині, закликав усіх вступати у ряди "правих". За словами пана Коваля, "Правий сектор" нині активно готується до війни, а тому навчає усіх тримати в руках зброю та допомагати пораненим. Роман Коваль навіть похвалився, що на днях його бійці тренувалися стрибати з парашутом на летовищі у Воронові.

Також пан Коваль додав, що у середу о 18.00 на майдані Незалежності у Рівному "праві" проводитимуть Віче. Запрошують рівнян, аби разом ухвалити звернення до головнокомандувача Збройних сил України Ігоря Тенюха. "Праві" переконані, що час розпочинати протистояння, оскільки Росія дуже легко захопила українські кораблі та бази у Криму, а українським військовим не дали жодного приказу оборонятися.



На Віче у середу обговорюватимуть експансію Росії. Роман Коваль зазначив, що росіяни підтягують у білорусію війська, аби напасти на Рівненщину. За його словами, росіян цікавить рівненська атомна електростанція. На Віче Роман Коваль обіцяв також запросити керівників силових структур в області та голів ОДА і обласної ради, аби вони прозвітувалися, як триває підготовка до збройного конфлікту і чи формується Нацгвардія.

 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » "Правий сектор" каже, що Росія, перш за все, нападе на РАЕС (Відео)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024