Субота
18.05.2024, 18:04
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Робочий візит президента ДП «НАЕК «Енергоатом» на РАЕС - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Робочий візит президента ДП «НАЕК «Енергоатом» на РАЕС (Фото)
Робочий візит президента ДП «НАЕК «Енергоатом» на РАЕС
KuznyaДата: Середа, 16.04.2014, 21:52 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


16 квітня відбувся робочий візит
 
на Рівненську АЕС президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського. В рамках програми візиту Юрій Недашковський провів низку нарад, відвідав об’єкти РАЕС на проммайданчику та у місті Кузнецовськ.

Президент Компанії ознайомився з роботою навчально-тренувального центру РАЕС, відвідав повномасштабні тренажери центру, зустрівся з інструкторським персоналом.



Під час перебування на майданчику станції Юрій Недашковський оглянув будівлю комплексу з переробки твердих радіоактивних відходів, що будується.

Президент «НАЕК «Енергоатом» провів нараду з керівництвом Компанії та Рівненської АЕС щодо пріоритетних напрямків діяльності.

Не залишилось поза увагою голови енергокомпанії й такий об’єкт, як відкритий розподільчий пристрій ВРП-750 кВ, питання реконструкції якого стоїть на часі через будівництво лінії електропередач ЛЕП -750 кВ «РАЕС-підстанція «Київська».



Соціальний аспект візиту Юрія Недашковського відобразився в ознайомленні з ходом будівництва житлового будинку покращеного планування для працівників РАЕС. Три під’їзди дев’ятиповерхівки здані в експлуатацію у минулі роки. Наразі будується четвертий під’їзд.

За підсумками відвідування Рівненської АЕС президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський висловив упевненість щодо успішного завершення усіх розпочатих проектів.

http://www.rnpp.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Робочий візит президента ДП «НАЕК «Енергоатом» на РАЕС (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024