Неділя
19.05.2024, 22:47
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Володимирецький молокозавод виставили на продаж - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Володимирецький молокозавод виставили на продаж
Володимирецький молокозавод виставили на продаж
KuznyaДата: Середа, 09.04.2014, 02:21 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
«Терра Фуд» хоче купити  ПрАТ «Володимирецький молочний завод», який займається виробництвом молока та молокопродуктів. Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на fermer.org.

Група компаній «Терра Фуд», один з найбільших українських виробничо-торговельних холдингів, має намір придбати 379 тис. 961 шт., або 82,15 % акцій ПрАТ «Володимирецький молочний завод».

Згідно з оголошенням «Терра Фуд Мілк Юкрейн Лімітед» (Terra Food Milk Ukraine Limited ) в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, відповідний пакет акцій планується купити у фізособи Олександра Бредуна. На момент опублікування повідомлення «Терра Фуд Мілк Юкрейн Лімітед» не була акціонером Володимирецького молзаводу.

ПрАТ «Володимирецький молочний завод» займається виробництвом молока та молокопродуктів, масла, спредів, сирів. У 2012 році компанія виробила більше 470 тонн продукції. Її чистий дохід в 2012 році склав 10120000 грн.

ГК «Терра Фуд», заснована в 2006 році, є одним з найбільших в Україні виробничо-торгових холдингів, який включає три напрями бізнесу - молочний, м'ясний та агропромисловий.

Виробничі потужності 10 молокопереробних підприємств холдингу становлять: 31 тис. тонн сиру, 78 тис. тонн вершкового та вершково-рослинного масла, а також 61 тис. тонн цільномолочної продукції на рік. Компанія реалізує молочну продукцію під ТМ Premialle, «Біла лінія», «Тульчинка», «ФЕРМА», «Вапнярка».

 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Володимирецький молокозавод виставили на продаж
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024