Неділя
19.05.2024, 18:58
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна В Рудці горів житловий будинок - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » В Рудці горів житловий будинок (Фото)
В Рудці горів житловий будинок
KuznyaДата: П`ятниця, 11.04.2014, 00:13 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
9 квітня близько 19.00 вечора, в селі Рудка Володимирецького району спалахнув будинок. Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на ГУ ДНС в Рівненській області.

У результаті пожежі вогнем було знищено дві кімнати дерев’яного житлового будинку, меблі та речі домашнього вжитку. Причини та збитки наразі встановлюються.
 
KuznyaДата: Вівторок, 15.04.2014, 22:19 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
9 квітня об 18:43 за номером 101 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Рудка.

Займання виникло в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку. На місце події негайно було направлено черговий караул рятувальників з смт.Рафалівка та місцеву пожежну команду з с.Більська Воля. На щастя пожежу вдалося вчасно ліквідувати, тим самим врятувавши будинок від повного знищення. Проте вогонь встиг пошкодити дві кімнати, меблі та майно в них.


Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу електроустановок та електромереж.
Цей випадок виникнення пожежі непоодинокий. Як свідчить статистика однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж є саме несправність електропроводки та електрообладнання. Лише по Володимирецькому районі із 29 зареєстрованих з початку року пожеж, 9 виникли внаслідок короткого замикання в електромережі.

Рятувальники Держслужби з НС закликають громадян: щоб попередити виникнення пожежі через електричні причини необхідно: довіряти монтаж і ремонт електромережі й електрообладнання тільки фахівцям. Для захисту електромережі від перепадів напруги застосовувати автоматичні запобіжники й калібровані плавкі вставки лише заводського виготовлення. Вмикати електроприлади тільки при допомозі штепсельних з’єднань. Користуватися прасками, електроплитами, чайниками й іншими приладами зі спеціальними вогнетривкими підставками. Перед тим, як вийти з приміщення, треба повимикати все електрообладнання з розеток. Не можна користуватися несправними та нестандартними електронагрівальними приладами. Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менше 0,25 м. Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі значної потужності.

Якщо всі громадяни будуть дотримуватись цих норм і правил, кількість пожеж та надзвичайних ситуацій значно зменшиться, а відтак зменшиться кількість жертв і втрат, яким можна запобігти. Хотілося б вірити: більшість громадян так і робитимуть – з повагою ставитимуться як до власного життя і майна, так і до своїх сусідів.


 
Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
ст. лейтенант служби цивільного захисту
Андрій Муравинець

http://polissya.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » В Рудці горів житловий будинок (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024