Неділя
19.05.2024, 23:37
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На Рівненщині узаконять «копачів» бурштину - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » На Рівненщині узаконять «копачів» бурштину
На Рівненщині узаконять «копачів» бурштину
KuznyaДата: Субота, 19.04.2014, 10:12 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Постійна комісія з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища Рівненської ОДА відреагувала на звернення Володимирецької, Дубровицкої районих рад та Державної прикордонної служби щодо несанкціонованого видобутку бурштину на землях господарств у Дубровицькому та Рокитнівському районах. Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей».

«Питання досить складне і серйозне. Створення різних комісій: лісників, міліціонерів та інших результату не дає. Коли більше міліціонерів, ми притягаємо «копача» до відповідальності, їх більше збирається - наших б’ють.

У Володимирецькому районі поїхали в рейд директор Держлісгоспу та двадцять чоловік лісової охорони, їх в лісі оточили більше тисячі чоловік. Половина з яких п’яні, ледь живими додому вибралися. Поїде двісті чоловік – окружить дві тисячі», - повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Грицайчук.

За його словами, дане рішення було затверджене на президії обласної ради, а пізніше і на сесії, щоб легалізувати цей процес. І це єдиний шлях, щоб досягти успіху та отримати певний результат.

«Це законний механізм для рекультивації та закріплення земель. Закінчиться бурштин, зробимо рекультивацію та посадимо ліс», - зазначив він.

Богдан СЛОНЕЦЬ
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » На Рівненщині узаконять «копачів» бурштину
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024