Неділя
19.05.2024, 23:37
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Новини району за тиждень - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Новини району за тиждень (Четвер, 17 квітня 2014)
Новини району за тиждень
KuznyaДата: Субота, 19.04.2014, 10:26 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Створено міжвідомчі районні групи для боротьби з бурштинокопателями

Прокуратурою Володимирецького району створено міжвідомчі районні групи, які з 10 квітня проводять рейди-перевірки щодо виявлення осіб, які незаконно видобувають бурштин та вирубують лісодеревину.

До складу робочих груп включено посадових осіб Кузнецовського МВ, державної лісової охорони ДП «Володимирецьке лісове господарство» та ДП СЛАП «Володимирецький держспецлісгосп». До рейдів також залучаються представники Володимирецької РДА та органів місцевого самоврядування.

За результатами проведених рейдів розпочато кримінальне провадження за фактом незаконної порубки дерев поблизу с. Озірці. За незаконне використання земель державного лісового фонду 9 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності; 2 особи притягнуті до відповідальності за незаконну порубку та пошкодження лісових культур.
 
Держслужбовці та вихованці колегіму взяли участь в суботнику

11 квітня працівники Володимирецької районної адміністрації та районної ради взяли участь у суботнику, приуроченому акції «За чисте довкілля». В рамках заходу держслужбовці прибрали територію навколо головної районної адмінбудівлі, посадили квіти.

А учні колегіуму 15 квітня очистили від сміття узбіччя автодороги Володимирець-Жовкині та зону відпочинку в урочищі «Біля кринички». В ході акціївихованці закладу зібрали повний тракторний причіп побутового сміття. В процесі збору здійснювалося сортування сміття, внаслідок чого було зібрано 700 одиниць склотари.
 
Біженці з Криму тепер є і в районі

До навчальних закладів Рівненської області вже пішло 40 дітей, які зі своїми батьками приїхали на тимчасове проживання з Криму та східних областей.

Одна дитина з окупованого півострова навчається у Володимирецькому районному колегіумі. Третьокласник приїхав з Криму з матір’ю (батько хлопчика залишився на півострові) до бабусі й дідуся в Красносілля і вже близько місяця відвідує навчальний заклад.

За словами начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорія Таргонського, якщо і надалі родини з південних чи східних областей виявлятимуть бажання проживати на Рівненщині, навчальні заклади краю готові до першочергового зарахування їх у школи та дошкільні заклади освіти.
 
Ананаси в спирті для засудженого

Таким делікатесом намагалась пригостити громадянка свого знайомого, що відбуває покарання в Полицькій виправній колонії №76. Однак спробувати на смак заспиртовані фруктами засудженому не вдалося завдяки оперативності працівників колонії. Як повідомляє начальник установи Володимир Каламбет, під час контрольного огляду було виявлено та вилучено 12 консервних банок з ананасами масою 850 грамів кожна, заповненихспиртоутримуючою речовиною.

Вилучену речовину працівники колонії відправили на експертизу, а на громадянку відтепер чекає адміністративна відповідальність.
 
Відбудеться набір підприємців для стажування в Німеччині

У рамках реалізації Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва та з метою налагодженню зовнішньоекономічних зв’язків, підвищенню кваліфікації менеджерів підприємств, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з німецьким Товариством з міжнародного співробітництва GIZ 19-20 травня 2014 року (м.Київ) відбудеться конкурсний відбір претендентів (керівників підприємницьких структур вищого та середнього рівнів управління) на стажування у Німеччині.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті ОДА www.rv.gov.ua (розділ: «Регуляторна політика та розвиток підприємництва», «Підприємницька діяльність») та за тел. (0362) 695-215, 695-342.
 
В районі реалізовують проект для дітей з особливими потребами

Рівненщина стала однією із п’яти областей, де буде втілено проект «Інклюзивна освіта: крок за кроком». Він створений для надання підтримки родинам і дітям з особливими освітніми потребами, щоб забезпечити всім діткам рівний доступ до якісної освіти. Функції інклюзивного ресурсного центру у Володимирці виконуватиме районна психолого-медико-педагогічна консультація при Володимирецькому районному методкабінеті. До нього можуть звертатись батьки, вчителі та викладачі.

Станом на 1.09.2013 року в районі виявлено 3231 дитину з порушеннями здоров’я, з вадами психофізичного розвитку – 953 дитини та підлітка.
На базі НВК Городецького НВК та Довговільської ЗОШ вже створено класи з інклюзивним навчанням, де навчаються діти з особливими потребами.

Перша школа зібрала подяки

Володимирецька ЗОШ І-ІІІ ст. №1 отримала подяки керівників вищих навчальних закладів за навчання та гідне виховання своїх випускників. Так, Березнівський лісотехнічний коледж НУВГП висловив подяку педколективу цієї школи за студенток Ірину Литвин та Олену Борець, яких вони характеризують як відмінниць у навчанні та чудових студентських лідерів з гідною громадянською позицією.
 
Пожежа у селі Рудка мало не знищила житловий будинок

9 квітня сталася пожежа в селі Рудка. Займання виникло в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку. Пожежа була вчасно ліквідована черговимкараулом рятувальників з Рафалівки та місцевою пожежною командою з Більської Волі, проте вогонь встиг пошкодити дві кімнати, меблі та майно в них.

Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу електроустановок та електромереж. 

http://polissya.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Новини району за тиждень (Четвер, 17 квітня 2014)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024