Неділя
19.05.2024, 21:44
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна В Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » В Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину
В Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину
KuznyaДата: П`ятниця, 23.05.2014, 02:04 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
На території Володимирецького району, а саме поблизу села Каноничі, планується виконання робіт, пов’язаних з геологічним вивченням бурштину з метою оцінки доцільності промислового освоєння  і проведення розвідки покладів бурштину, геолого-економічної оцінки його запасів.

                Дану діяльність згідно договору № 375 від 21.03.2014 року буде здійснювати ТОВ «Київ – КОМІ», яке діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію № 020154 серії А00 та спеціального дозволу на користування надрами №3504 від 03. 02. 2009 року.

                Договір укладений між ТОВ «Київ – КОМІ» та ДП «Українська геологічна компанія, предметом якого є виконання окремих робіт пов’язаних з геологічним вивченням бурштину з метою оцінки доцільності промислового освоєння та проведення розвідки покладів бурштину, геолого-економічної оцінки запасів в ДКЗ України на ділянці «Каноничі» Володимирецького району. Термін виконання робіт – 01.11.2018 року.

                Є певне незадоволення з боку місцевого населення щодо початку діяльності ТОВ «Київ – КОМІ». Зокрема мешканці сіл Каноничі та Дубівка не виключають можливості саботувати та блокувати роботу вказаного підприємства, оскільки самі займаються незаконним видобуванням бурштину на землях Каноницької сільської ради.

http://www.polissya.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » В Каноничах геологи розвідуватимуть поклади бурштину
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024