Понеділок
20.05.2024, 01:43
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ПП «Дантист» та пекарня Бортника – кращі в області - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » ПП «Дантист» та пекарня Бортника – кращі в області (Фото)
ПП «Дантист» та пекарня Бортника – кращі в області
KuznyaДата: П`ятниця, 06.06.2014, 18:31 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
У травні в Рівненській обласній державній адміністрації нагородили переможців, лауреатів та фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України-2013», що проводить ДП «Рівнестандартметрологія». За підсумками конкурсу, до переліку кращих підприємств області минулого року потрапило і два підприємства з Володимиреччини – ПП «Дантист» та міні-пекарня ПП Бортника Віталія Андрійовича.

Учасниками конкурсу, що проводиться за ініціативи Мінекономрозвитку України, було понад півсотні підприємств. Серед них конкурсна комісія, до складу якої входять представники обласної та міської влади, фахівці Управління у справах захисту прав споживачів, Торгово-промислової палати, обласної санепідемслужби, засобів масової інформації та ДП «Рівнестандартметрологія» визначили найдостойніших у номінаціях: «Продовольчі товари», «Промислові товари для населення», «Товари виробничо-технічного призначення», «Вироби народних художніх промислів», «Роботи та послуги».

Леся Волошина, головний експерт регіональної конкурсної комісії, розповіла:

– Щороку конкурс не лише називає найкращих у сфері якості, а й відкриває нові імена серед виробників різних товарів та підприємств, що надають послуги.



Обираючи переможців конкурсу, експертна комісія звертає увагу на такі критерії, як конкурентоспроможність та якість продукції і послуг, наявність протоколів випробувань та сертифікатів продукції або ж матеріалів, які використовуються під час надання послуги, географія розповсюдження продукції, цінова політика, відсутність претензій від контролюючих органів, рівень рекламного супроводу, відгуки споживачів, використання вітчизняної сировини тощо.

За сукупністю балів за цими показниками ПП «Дантист» із смт Рафалівка стало переможцем у номінації «Роботи і послуги». А міні-пекарня ПП Бортника В.А., що виготовляє для мешканців Володимиреччини хліб під ТМ «Борій», – здобула перше місце у номінації «Продовольчі товари».

Перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський, відкриваючи урочисту церемонію нагородження найкращих підприємств області, зауважив:

– Результати Всеукраїнського конкурсу якості ще раз доводять, що вітчизняні товаровиробники мають величезний потенціал, здатні задовольнити вимоги найвибагливіших споживачів та скласти серйозну конкуренцію на Європейському ринку. Висловлюю щиру подяку всім учасникам конкурсу, кожному, хто в цей найскладніший час в історії незалежної України сумлінно працює,  дає робочі місця, вирішує економічні завдання, крокує вперед, дотримуючись високих стандартів якості.

Про європейські перспективи виробників Рівненщини говорив у вітальному слові і директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської обласної державної адміністрації Ігор Тимошенко:

– Ви всі знаєте, що з 24 квітня Євросоюз відкрив в односторонньому порядку з нульовою ставкою оподаткування ввезення на свою митну територію українського виробництва. Це наша додаткова можливість для підприємств. Потрібно вдосконалювати свою продукцію і розуміти, що іншого шляху в нас вже немає.

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» проходить щороку. Тож підприємства, які впевнені у якості своєї продукції чи послуг та хочуть отримати визнання експертів і споживачів, можуть подавати заявки на участь у ДП «Рівнестандартметрологія».

Прес-служба
ДП «Рівнестандартметрологія»

http://polissya.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » ПП «Дантист» та пекарня Бортника – кращі в області (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024