Неділя
19.05.2024, 23:44
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Знову пожежа у Володимирці - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Знову пожежа у Володимирці (Фото)
Знову пожежа у Володимирці
KuznyaДата: Неділя, 15.06.2014, 01:45 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
13 червня о 03:29 до чергової служби ГУ ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в смт. Володимирець по вулиці Пилипа Орлика.  Горіли надвірні споруди, в яких громадяни зберігали речі домашнього вжитку та різноманітний крам. До місця виклику негайно було направлено черговий караул 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

        Враховуючи щільну забудову, усі будівлі розташовані одна біля одної, а також зважаючи на швидке поширення вогню по дерев’яним горючим конструкціям, було прийняте рішення про додаткове залучення резервного караулу вогнеборців.                    Оперативно провівши бойове розгортання, бійці Держслужби подали на гасіння два водяних стволи та швидко локалізували загоряння, згодом вогонь вдалося остаточно загасити.

       Варто відмітити, що гасіння пожежі також було ускладнене значним горючим навантаженням, адже майже всі будівлі дерев’яні і в деяких з них зберігалися дрова та ємності з паливо-мастильними матеріалами, котрі у будь яку мить могли вибухнути.

        Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати значну частину майна громадян. Вогонь пошкодив покрівлю у трьох надвірних спорудах та речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих немає. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

        У  зв’язку із стрімким збільшенням кількості пожеж у Володимирецькому районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!
 
Володимирецький РС ГУ ДСНС
України у Рівненській області

http://www.rivne.mns.gov.ua
 
KuznyaДата: Неділя, 15.06.2014, 01:58 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
13 червня о пів на четверту ранку на вул. Пилипа Орлика в смт. Володимирець загорілися три надвірні будівлі, кожна з яких мала 15м2. У першій вогонь знищив покрівлю будівлі, скутер «Viper Storm», два дитячі велосипеди, бензопилу «Shtil», паркетку «Темп», дриль, болгарку, наждак та речі домашнього вжитку. У другій будівлі пошкодив покрівлю, два скутери «Viper Aktive» та «Sharp», три велосипеди, мотоблок «Бригадир», речі домашнього вжитку. А у третій полум’я знищило покрівлю, дриль, паркетку та речі домашнього вжитку. Причину пожежі ще не встановили.

http://www.rivnepost.rv.ua/
 
KuznyaДата: Неділя, 15.06.2014, 02:15 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


13 червня об 03 год. 29 хв. до пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в смт.Володимирець на території, яку називають «шанхаї». Горіли надвірні споруди. На місце події негайно було направлено черговий караул вогнеборців. Враховуючи щільну забудову, адже всі будівлі розташовані впритул одна до одної, а також зважаючи на швидке поширення вогню по горючим конструкціям, рятувальниками було прийняте рішення про додаткове залучення ще й резервного караулу пожежно-рятувального підрозділу райцентру.


Оперативно провівши бойове розгортання, вогнеборці подали на гасіння пожежі 2 водяних стволи та швидко локалізували загоряння, вогонь до того встиг повністю охопити одну та частково дві сусідніх будівлі. Згодом вогонь вдалося остаточно загасити. Варто зазначити, що гасіння пожежі було ускладнене не тільки щільною забудовою території, а й горючим навантаженням, адже майже всі будівлі дерев’яні, в деяких зберігалися дрова та ємності з ПММ і якби поширення вогню вчасно не припинили, то збитки могли бути в рази більші. До того ж каністри з бензином могли в будь-яку хвилину вибухнути. Проте вогонь все ж встиг завдати збитків, знищивши та пошкодивши майно в будівлях, що горіли, безпосередньо самі будівлі, 4 одиниці техніки (1 скутер знищено, 2 скутери та 1 мотоблок пошкоджено). Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі та обсяги збитків наразі встановлюються фахівцями.






У зв’язку із стрімким збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
ст. лейтенант служби цивільного захисту
Андрій Муравинець

http://polissya.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Знову пожежа у Володимирці (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024