П`ятниця
17.05.2024, 04:14
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Громадськості не дають перевірити «Бурштин» - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Громадськості не дають перевірити «Бурштин»
Громадськості не дають перевірити «Бурштин»
KuznyaДата: Субота, 08.03.2014, 13:34 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Зараз на підприємстві «Бурштин» громадськість намагається провести перевірку. Як повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей», про це на засіданні президії облради розповіли активісти.У цей момент громадськість намагається перевірити державне підприємство «Бурштин», однак, представників перевірки не пропускають. Зараз субота- неділя, і за ці дні можна переробити всю документацію. Моя пропозиція зараз дати якусь вказівку і виправити ситуацію, - зауважив Анатолій Сидорук.

«Також, нам стало відомо, що за останній місяць бурштин продавали по 30 доларів за кілограм. Таку інформацію отримали працівники Люстраційного комітету, які вирішили навідатися на підприємство. У той же час, на місце приїхали й інші перевіряючі, за останнім повідомленням це були представники міністерства, однак їх не допустили до перевірки. тож міністерська перевірка поїхала ні з чим. А представників Люстраційного комітету не пустили навіть на подвір’я», - повідомив Анатолій Сидорук.

Отож, на президії попросили підтримки у облради. На що, Михайло Кирилов зауважив, що для вирішення таких питань існує ОДА та міліція, однак запевнив, що повпливає на ситуацію.
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Громадськості не дають перевірити «Бурштин»
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024