П`ятниця
17.05.2024, 04:37
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На Рівненщині - новий головний прокурор - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Рівненщині - новий головний прокурор (Фото)
На Рівненщині - новий головний прокурор
KuznyaДата: П`ятниця, 14.03.2014, 00:16 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


12 березня заступник Генерального прокурора України Григорій Середа представив колективу прокуратури Рівненської області нового керівника – старшого радника юстиції Сергія Михайловича Кубрака.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області.Під час виступу Григорій Середа окреслив першочергові завдання у діяльності органів прокуратури, а також зазначив, що основне з них - це утвердження верховенства права у державі та відновлення справедливості.

У свою чергу, керівник органів прокуратури Рівненської області Сергій Кубрак запевнив, що у тісній співпраці та взаєморозумінні з усіма гілками влади та громадськістю, колектив органів прокуратури області виконає відповідально завдання, які поставлені перед ним.

Довідково: Сергій Кубрак народився на Чернігівщині в 1963 році. Стаж роботи в органах прокуратури – понад 17 років. Обіймав прокурорсько-слідчі посади, в тому числі керівні, у прокуратурах м.Києва, Київської області, Генеральній прокуратурі України. Має досвід роботи в центральних органах виконавчої влади.

 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Рівненщині - новий головний прокурор (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024