П`ятниця
17.05.2024, 05:56
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Обікрав кохану - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Обікрав кохану
Обікрав кохану
KuznyaДата: Середа, 19.03.2014, 10:33 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Обікрав кохану

І визнав провину.

Рівнянку Наталію з В’ячеславом, який був за неї старшим на шість років, познайомила подружка. Чоловік працював на одній з автомобільних мийок, був одруженим, виховував дітей. Вони сподобались один одному, стали час від часу зустрічатись. А потім Наталя стала помічати, що з її гаманця зникають гроші. То тисяча зникла, то чотириста гривень. Але повірити у те, що її приятель — злодій, не хотіла. До того часу, відколи з її оселі не зник золотий браслет, кулон з ланцюжком, вартістю десять тисяч гривень. Коли Наталя влаштувала коханому «допит», він зізнався, що взяв прикраси, пообіцяв, що неодмінно поверне та зник. На телефонні дзвінки не відповідав. І тоді рівнянка повідомила про крадіжку у міліцію, не назвавши правоохоронцям, кого у ній підозрює. 

— Але дільничні зуміли це зробити самі, — повідомила «РВ» Надія Юрчук з Рівненського міськвідділу міліції. — Їм допомогли сусіди, які поділились своїми припущеннями про те, хто саме може бути злодієм. В’ячеслава розшукали. Він розповів, що золоті прикраси Наталі здав у ломбард, бо йому дуже треба були гроші. Свою провину у скоєнні злочину він визнає. Йому інкримінують крадіжки.
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Обікрав кохану
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024