П`ятниця
17.05.2024, 05:08
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На Рівненщині "прикрили" підпільний цех з тютюнових виробів - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Рівненщині "прикрили" підпільний цех з тютюнових виробів
На Рівненщині "прикрили" підпільний цех з тютюнових виробів
KuznyaДата: Субота, 22.03.2014, 00:17 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
На Рівненщині "прикрили" підпільний цех з виготовлення тютюнових виробів

Співробітниками податкової міліції Рівненщини припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення тютюнових виробів в с. Городок Рівненського району.

В ході обшуку вилучено 2 автоматичні лінії з виготовлення тютюнових виробів англійського та китайського виробництва вартістю понад 2 млн. грн., майже 1,5 млн. акцизних марок Російської Федерації, 4,2 т. тютюну, картонні заготовки для виготовлення пачок «Мальборо», «Прима», «Viceroy», папір, фольгу, сигарети розсипом та в пачках.

Як свідчать результати обшуку на «підприємстві» був створений замкнутий цикл, який охоплював виробництво та автономне проживання більше 20-ти найманих працівників без виходу за межі території.

Щоб приховати таку активну діяльність від стороннього ока всі вікна виробничого блоку зсередини були закриті непрозорою плівкою, а стіни цеху, де працювало устаткування обладнані звукоізоляцією.

На пропозицію відкрити приміщення для виконання рішення суду організатори тіньового бізнесу відповіли розпалюванням на подвір’ї вогнища, щоб приховати сліди злочину.

Тому співробітникам податкової міліції довелося застосувати засоби примусового відкривання дверей. Тож більшість доказів було збережено.

Наявність серед речових доказів акцизних марок Російської Федерації свідчить про міжнародний характер злочину та вчинення посягання не лише на економічну безпеку України, а й сусідніх держав.

Досудове слідство наразі триває.
ГУ Міндоходів у Рівненській області

http://www.rivne1.tv/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Рівненщині "прикрили" підпільний цех з тютюнових виробів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024