П`ятниця
17.05.2024, 09:13
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Рекетири на дорозі? - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Рекетири на дорозі? (Фото)
Рекетири на дорозі?
KuznyaДата: Субота, 19.04.2014, 09:16 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
17 квітня близько 9 години ранку до чергового Сарненського райвідділу міліції  на телефон 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Ковель поблизу міста Сарни невідомі особи, які рухаються на автомобілі БМВ, порушують Правила дорожнього руху, намагаються притиснути до узбіччя автомобіль Марседес Спрінтер, створюючи цим  аварійну ситуацію. Черговим райвідділу негайно було орієнтовано про дану подію інспекторів взводу ДПС ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №2 міста Сарни.



Не гаючи ні хвилини правоохоронці виїхали на місце події. Там вони побачили автомобіль Мерседес, водій і пасажир якого бортували заднє ліве колесо. Зі слів водія, правоохоронці з’ясували, що особи, які створювали небезпеку на дорозі, кидаючи скляні пляшки під колеса його автомобіля, пробили йому колесо, в результаті чого він змушений був зупинитися. Зупинився і водій автомобіля БМВ. З даного транспортного засобу вийшли троє молодиків і погрожували фізичною розправою, при цьому вимагаючи у водія і пасажирів Мерседеса грошові кошти. Завдяки небайдужим громадянами декількох автомобілів, які зупинились, побачивши дану ситуацію, сутички довелося уникнути. Зрозумівши, що в цій ситуації вони не зможуть реалізувати свої наміри – сіли в автомобіль та поїхали в напрямку міста Київ.



Інспектори ДПС відразу ж розпочали пошуки автомобіля БМВ. Згодом цей транспортний засіб був помічений правоохоронцями на 246 кілометрі автодороги Київ-Ковель біля села Дерть,  в салоні автомобіля перебувало троє молодих чоловіків. Побачивши патрульний автомобіль ДАІ, водій автомобіля БМВ різко збільшив швидкість руху та почав тікати. Увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору, супроводжуючи це звуковою сигналізацією, правоохоронці почали переслідування даного автомобіля. Однак водій БМВ, ігноруючи законні вимоги працівників Державтоінспекції, вперто продовжував рух та неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі. Досвідченими правоохоронцями  автомобіль було заблоковано та зупинено на ґрунтовій дорозі поблизу села Остки Рокитнівського району. За кермом автомобіля БМВ перебував 39-річний киянин. Навіть неозброєним оком було помітно, що водій та пасажири даного ТЗ перебувають в стані алкогольного сп’яніння. Агресивна поведінка водія змусила правоохоронців застосувати до нього спеціальні засоби у вигляді наручників.

Автомобіль та дані особи були затримані працівниками ДАІ та доставлені в Рокитнівський районний відділ міліції.

Крім цього, сьогодні вночі до міліції надійшло декілька повідомлень щодо вимагання коштів у громадян трьома молодими чоловіками. Зокрема на автозаправній станції поблизу міста Сарни, шляхом залякування у громадянина було відібрано 400 гривень. Побачивши у райвідділі даних осіб – чоловік відразу впізнав своїх кривдників. Чи причетні вищезазначені особи до інших випадків  – наразі з’ясовують правоохоронці.

http://dairivne.gov.ua
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Рекетири на дорозі? (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024