Четвер
02.05.2024, 11:56
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ДАІ Рівненщини розгорнула діяльність блокпостів в області - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДАІ Рівненщини розгорнула діяльність блокпостів в області (Відео, фото)
ДАІ Рівненщини розгорнула діяльність блокпостів в області
KuznyaДата: Вівторок, 06.05.2014, 23:05 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline






http://dairivne.gov.ua/
 
KuznyaДата: Вівторок, 06.05.2014, 23:23 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Рівне оточили блокпостами. Основні транспортні магістралі під пильним контролем міліції і громадських активістів. Загалом на дорогах Рівненщини за день-два вже обіцяють встановити біля двох десятків стаціонарних блокпостів. Нині перевіряють увесь підозрілий транспорт, що в'їжджає до Рівного.



Шини, бетонні блоки та вогневі точки знову з'явились на дорогах Рівненщини. Два місяці тому такі блокпости встановлювали, аби не пустити на схід правоохоронців. Нині люди у формі та зі зброєю стоять пліч-о-пліч з громадськими активістами, аби попередити загрозу зі сходу.

Тут перевіряють увесь підозрілий транспорт, яким до міста можуть потрапити зброя, вибухівка чи організовані групи провокаторів. Номери автівок активісти переписують в спеціальний журнал. Водії ставляться до тимчасових незручностей з розумінням.

Таких блокпостів на Рівненщині вже функціонує більше десятка. На всіх чергують правоохоронці спільно з громадськими активістами.

Повернення барикад на дороги області пересторога вимушена і тимчасова, щоправда коли тотальний контроль з шляхів знімуть достеменно не знає ніхто. Тому плануючи поїздку за місто варто коригувати свій графік, адже можна по кілька додаткових хвилин затратити на кожному з блокпостів.

Дмитро Леонтіюк та Володимир Захаров

http://www.rivne1.tv
 
KuznyaДата: Четвер, 08.05.2014, 01:53 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Вже працює 13 блок-постів. Зокрема, сім по області та шість на всіх в'їздах до обласного центру.


Усі вони влаштовані на постах ДАІ та украплені бетонними блоками. Допомагають чергувати на цих пропускних пунктах працівникам ДАІ і громадські активісти. У такий спосіб правоохоронці хочуть запобігти проникненню у місто та область провокаторів та екстремістів. Для цього перевірятимуть усі підозрілі автомобілі та автобуси. Правоохоронці просять водіїв при наближенні до такого пункту перевірки зменшити швидкість, щоб пройти огляд. Про це повідомили з прес-служби ВДАІ в Рівненській області.

http://www.rv.gov.ua/
 
KuznyaДата: Четвер, 08.05.2014, 01:59 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Працівники міліції разом із громадськими активістами встановили блокпости на автошляхах Рівненської області, зокрема чотири — на вїздах до Рівного, щоб не допустити на нашу територію екстремістів, які можуть дестабілізувати ситуацію в регіоні.



На блокпостах цілодобово чергують інспектори ДАІ, озброєні автоматами міліціонери, громадські активісти та кінологи зі службовими собаками. Перевіряють всі автомобілі, які викликають підозру та наявність в них зброї, вибухівки та боєприпасів.



— З вчорашнього дня у Рівненській області введений оперативний план «Сирена», — зазначив начальник управління громадської безпеки, полковник міліції Олексій Лозян. — Ці заходи передбачають наявність блокпостів на шляхах можливого пересування злочинців та організованих злочинних груп. На кожному блокпості знаходиться мінімум п’ять працівників міліції та два громадських активіста. Практично всі автомобілі перевіряються, особлива увага приділяється транспортним засобам з номерними знаками східних та південних регіонів України.



Результат не забарився. На одному з блокпостів у Радивилівському районі правоохоронці затримали жителя Закарпатської області, який перевозив у своєму автомобілі чотирьох нелегалів з Африки.

Крім того, правоохоронці разом з активістами здійснюють нагляд забезпекою дорожнього руху. Блокпости будуть діяти до особливого розпорядження.


 
Станіслав ПРИМАК,
СЗГ УМВС України
в Рівненській області

http://mvs.gov.ua/
 
KuznyaДата: Четвер, 08.05.2014, 02:13 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Перша ніч на блокпостах довкола Рівного



Провокаторів, сеператистів, "зелених чоловічків" та "туристів Путіна" не виявили. Натомість зловили кілька водіїв напідпитку. Всім необхідним блокпости забезпечили самі рівняни.

Ані провокаторів, ані сеператистів виявлено не було. Натомість зловили кількох водіїв на підпитку. Наразі головна Проблема цих блокпостів - погане освітлення під'їздів до них і самих укріплень на дорозі. Цієї ночі на блок пості, що по вул., Чорновола мало не трапилось ДТП. Водій через погане освітлення просто не помітив укріплень з мішків з піском і був змушений екстренно гальмувати. На щастя ані Люди, ані майно не постраждали.Активістами було забезпечено освітлення блокпосту в районі житинського кільця. на трьох блокпотах обладнали пункти обігрів, за майданівським зразком. Тобто підвезли бочки для багаття і дрова для них.

"Гарячим" був початок чергування для міліціонерів на блокпості, що на Чорновола. Затримуючи нетверезого водія змушені були викликати навіть екс-беркутівців, адже чоловік поводив себе агресивно і провокував бійку, очевидно сам прийняв міліціонерів за "зелених чоловічків".

Вже сьогодні у Рівному громадські активісти створять координаційний центр по сприянню роботі блокпостів. Про потреби на барикадах в оперативному режимі можне буде дізнатись в спільнотах рівненського автомайдану в соцмережах.
















Дмитро Леонтіюк

http://www.rivne1.tv/
 
KuznyaДата: Четвер, 08.05.2014, 02:39 | Повідомлення # 6
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Наразі на околицях міста Рівне та області вже стоять більше десятка блок-постів. 

На таких пунктах цілодово чергують правоохоронці та активісти. Головна мета блок-постів -недопущення екстремістів та провокаторів на територію Рівненщини. Для цього перевірятимуть всі підозрілі авто. 
 
Блок-пост, який зображений на фото, споруджували на вулиці Млинівська. 

На трасі Київ-Чоп аналогічний пропускний пункт стоїть вже третій день.

Денис ГРИЩУК

Фото Правий сектор

http://charivne.info/




На головних напрямках при виїзді з міста Рівне вже стоять блок-пости. 

Так, на трасі Київ-Чоп кореспондент порталу ЧаРівне.інфо помітив один із пропускних пунктів. На місці працюють правоохоронці (деякі з автоматами) та активісти. 

Як пояснили в ДАІ, таким чином хочуть підвищити безпеку краю: перевірятимуть усі підозрілі автівки. Блок-пост споруджували з бетонних нагромаджень та мішків.

На таких пунктах чергуватимуть цілодобово.

Денис ГРИЩУК

Фото автора 

http://charivne.info/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДАІ Рівненщини розгорнула діяльність блокпостів в області (Відео, фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024