Понеділок
29.04.2024, 21:33
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Новини від djuice - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » МОБІльний зв'язок » Новини від djuice
Новини від djuice
KuznyaДата: Четвер, 01.10.2009, 13:08 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Тариф «djuice БЕЗЛІМ»
Спілкуйся в мережі djuice безкоштовно!

Тепер на планеті djuice діє безлімітний молодіжний тариф «djuice БЕЗЛІМ». Щомісяця поповнюй свій рахунок на 30 гривень або більше, і дзвони на всі номери djuice по 0 грн/хв без плати за з’єднання.

DJUICE БЕЗЛІМ
Вихідні дзвінки на номери абонентів djuice,* грн/хв 0
Вихідні дзвінки на номери абонентів мережі «Київстар», номери інших мобільних операторів та номери мереж фіксованого зв’язку в межах України, грн/хв 1,00
Плата за з’єднання дзвінка на номери djuice,* грн 0
Плата за з’єднання дзвінка на номери абонентів мережі «Київстар», номери інших мобільних операторів та номери мереж фіксованого зв’язку в межах України, грн 0,25
Вартість відправлення 1 SMS на номери українських операторів мобільного зв’язку, грн 0,35
Вартість відправлення 1 SMS на номери іноземних операторів мобільного зв’язку, грн 1,00
Вартість відправлення 1 MMS на номери українських операторів мобільного зв’язку, грн 1,00

* Тариф діє протягом 30 днів з моменту поповнення рахунку на суму 30 гривень та більше. Після завершення 30-денного терміну дзвінки між абонентами djuice тарифікуватимуться по 0,25 грн/хв, а плата за з’єднання становитиме 0,25 грн.

Після зміни тарифного плану на «djuice БЕЗЛІМ» ти автоматично та безкоштовно отримуєш безлімітне спілкування зі всіма абонентам djuice протягом 5 календарних днів, яке можна продовжити самостійно шляхом поповнення рахунку на суму від 30 гривень.

Активувавши стартовий пакет djuice починаючи з 1 липня 2009 року, ти можеш без додаткової оплати БЕЗКОШТОВНО перейти на обслуговування за умовами тарифного плану «djuice БЕЗЛІМ».

Якщо твій стартовий пакет djuice активовано до 30 червня 2009 року включно, то вартість переходу на тарифний план «djuice БЕЗЛІМ» становить 25 гривень.

Подай відповідну заявку за номером 477*1* (з мобільного телефону в мережі «Київстар» дзвінок безкоштовний) або за допомогою системи самообслуговування «Мій djuice» www.my.djuice.com.ua.
Для перевірки строку дії безлімітного спілкування з абонентами djuice набери на своєму мобільному телефоні безкоштовну команду *112# і натисни клавішу виклику.

Також за умовами тарифного плану «djuice БЕЗЛІМ» ти можеш замовити приємні бонуси на додачу до свого безлімітного спілкування!

1. Акція «SMS XL»
Кількість SMS, що входять до пакета 50
Абонплата за участь в акції, грн за добу 0,47

Акційні SMS можна використовувати для відправлення лише на номери абонентів djuice. Для перевірки залишку акційних SMS набери на своєму мобільному телефоні безкоштовну команду *118# і натисни клавішу виклику.

2. Пакет MMS

Кількість MMS, що входять до пакета 5 20
Щотижнева абонентна плата, грн 1,5 3

Акційні MMS можна використовувати для відправлення лише на номери абонентів djuice. Для перевірки залишку акційних MMS набери на своєму мобільному телефоні безкоштовну команду *119# і натисни клавішу виклику.

3. Інтернет-пакет

Обсяг інтернет-пакета, Мб 10
Щотижнева абонентна плата, грн 10

Для перевірки залишку доступного обсягу даних набери на своєму мобільному телефоні команду *118# і натисни клавішу виклику.

Вищевказані бонуси діють протягом 7 днів з моменту їх нарахування. Не використані протягом 7 днів бонуси анулюються.
Замовити пакет акційних MMS та/або інтернет-пакет можна за номером 477*1* (з мобільного телефону в мережі «Київстар» дзвінок безкоштовний) або за допомогою системи самообслуговування «Мій djuice». Ти можеш замовляти бонусні пакети скільки завгодно раз без обмеження. При замовленні декількох однакових пакетів одночасно об’єми даних сумуються, а термін дії такого об’єму встановлюється згідно з останнім замовленим пакетом.

Усі тарифи наведені з урахуванням ПДВ та без урахування збору до Пенсійного фонду, який складає 7,5% від вартості послуг без ПДВ і сплачується абонентом додатково у момент споживання послуг.

Поповни мій рахунок!
Немає часу щоб поповнити свій рахунок, але є до кого звернутись за допомогою? Не проблема! DJUICE подумав і про це.

Завдяки новій послузі «Поповни мій рахунок» ти можеш безкоштовно надіслати рідним, друзям або знайомим – абонентам Київстар або djuice – повідомлення з проханням про поповнення твого рахунку.

Щоб скористатися послугою, тобі достатньо набрати на клавіатурі свого мобільного спеціальну команду *132*380YYХХХХХХХ# та натиснути клавішу «Виклик», де YY – код мережі «Київстар», а ХХХХХХХ – номер телефону абонента, від якого ти очікуєш поповнення.

Через деякий час абонент, якому ти відправив запит, отримає SMS-повідомлення з проханням поповнити твій рахунок. За допомогою будь-якої діючої послуги: «Переказ коштів», «Онлайн оплата», «Інформаційні кіоски», «Картки поповнення», «IVR» , одержувач може поповнити твій рахунок.

Послуга «Поповни мій рахунок» активується автоматично, доступна для будь-яких моделей телефонів та не вимагає додаткових налаштувань. Окрім того, послуга доступна в роумінгу!

Зверни увагу, протягом доби ти можеш надіслати не більше 3 (трьох) запитів із проханням про поповнення рахунку.

 
ФОРУМ » Загальне » МОБІльний зв'язок » Новини від djuice
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024