Понеділок
29.04.2024, 23:05
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Новини від Beeline - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » МОБІльний зв'язок » Новини від Beeline
Новини від Beeline
KuznyaДата: Четвер, 01.10.2009, 14:03 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Підберіть і замовте безкоштовний номер Beeline по інтернету!
14.9.2009

Уперше Beeline пропонує всім бажаючим унікальну можливість замовити через інтернет і отримати безкоштовно з доставкою додому SIM-картку Beeline з одним із трьох популярних тарифних планів і мобільним номером, який ви виберете самі!

Такого ще не було! На спеціально створеному сайті http://freesim.beeline.ua підібрати потрібний номер можна за кілька секунд. Числа, які для вас багато значать – будь-то день вашого народження, ваш номер у футбольній команді, щасливе число – тепер можуть стати цифрами вашого мобільного номера в мережі Beeline.

Разом з вашим новим номером Beeline ви можете вибрати один із трьох найпопулярніших тарифних планів Beeline: тариф «29» для дзвінків на всі мережі в Україні, тариф «Бум» для безкоштовного спілкування в мережі Beeline або тариф «Клік» для серфінгу в мережі за небувалою ціною в будь-який час доби.

Крім цього, усіх, хто замовить безкоштовну SIM-картку Beeline по інтернету, чекають приємні бонуси у вигляді безкоштовних хвилин, SMS, MMS і мобільного інтернету залежно від обраного тарифного плану. Детальну інформацію про бонуси ви отримаєте поштою разом з вашої SIM-карткою.

SIM-картки Beeline доставляються безкоштовно по всій Україні протягом декількох днів. Ви можете замовити до трьох безкоштовних SIM-карток і поділитися ними зі своїми рідними або друзями. Так ви зможете розділити радість спілкування з тими, хто вам дуже дорогий, і разом заощаджувати на зв'язку!

Звичайно, найкращі номери розходяться швидше! Чи варто зволікати, коли можна замовити свій безкоштовний номер Beeline прямо зараз і отримати його вже через пару днів? Адреса сайту, де можна замовити безкоштовну SIM-картку, http://freesim.beeline.ua

Безлімітний інтернет до трьох разів швидше!
1.9.2009

Підключайтеся до послуги «Інтернет вдома» до 30.09.2009 і користуйтесь безлімітними тарифами на швидкості до трьох разів швидше за ті ж гроші, що й раніше!

Наприклад, якщо за умовами безлімітного тарифного плану швидкість досягала 5 Мбіт/с, то в період акції швидкість буде автоматично підвищена до 15 Мбіт/с!

Крім цього, усі локальні ресурси усередині мережі «Інтернет вдома» безкоштовні і доступні всім користувачам на швидкості 100 Мбіт/с. Також у локальній мережі можна безкоштовно розміщати свій контент!

«Інтернет вдома» - це високошвидкісний широкосмуговий інтернет по оптичному кабелю для приватних користувачів. Перевірити можливість підключення для вашої квартири можна тут.

Скористатися акційною швидкістю можуть користувачі міст Київ, Бровари, Вишневе, Львів, Запоріжжя і Дніпропетровськ. Детальніше про умови акції і лінійки тарифних планів у вашому місті читайте в розділі «Тарифи» на сайті internet.beeline.ua.

«Бум Друзі!» - безкоштовне спілкування без обов'язкових поповнень!
29.7.2009

З послугою «Бум Друзі!» можна створити групу із двох або трьох абонентів тарифного плану «Бум!». Після поповнення рахунку одним з учасників групи на суму 30 грн. і більше одним платежем усі учасники «Бум Друзі!» зможуть здійснювати безкоштовні дзвінки в мережі Beeline протягом наступних 30 днів.

Згідно з умовами тарифного плану «Бум!» абоненту, який поповнить свій рахунок таким чином, додатково будуть підключені безкоштовні SMS і MMS повідомлення в мережі Beeline строком на 30 днів.

Для створення «Бум Друзі!», надішліть іншому абоненту тарифного плану «Бум!» запрошення у форматі *138*1*068ХХХХХХХ# і кнопка виклику, де ХХХХХХХ – це номер абонента, якого ви запрошуєте.

Після цього йому необхідно буде прийняти ваше запрошення, для чого йому треба набрати на своєму телефоні команду *138*068ХХХХХХХ# і кнопку виклику, де ХХХХХХХ – це номер абонента, який його запросив у «Бум Друзі!». Цей номер надійде йому в SMS-повідомленні.

Вартість створення групи або приєднання до неї – 5 грн. Абонентська плата відсутня. Безкоштовне спілкування буде надане учасникам після першого поповнення. Докладніше про послугу.

Тариф «Бум!» перевертає світ!
29.4.2009

Спілкуйтесь абсолютно безкоштовно з усіма абонентами мережі Beeline! Просто поповніть свій рахунок на суму 20 грн. одним платежем і дзвоніть безкоштовно усередині мережі цілий місяць!

При поповненні рахунку на суму від 30 грн. і більше одним платежем ви отримаєте не тільки безкоштовні дзвінки, але й безкоштовні SMS і MMS у мережі Beeline. І ніякої абонплати або плати за з'єднання! Безкоштовне спілкування тільки за поповнення рахунку.

З тарифом «Бум!» ви зможете вільно спілкуватись місяць за місяцем, не замислюючись про витрати. Кошти з рахунку можна витрачати на оплату дзвінків абонентам інших операторів, додаткові послуги або послуги контент-провайдерів. Тариф «Бум!» перевертає світ – довідайтесь більше про нові умови в розділі «Тарифи».

Тариф «Клік» - 2 копійки за мегабайт!
6.4.2009

Beeline представляє новий тарифний план «Клік» з вартістю інтернету усього від 2 коп/Мб - для тих, кому потрібна доступна послуга мобільного доступу в інтернет за технологією EDGE / GPRS.

Завдяки наявності великої кількості пакетних опцій можна самостійно вибрати необхідний обсяг мобільного інтернету на місяць або замовити послугу «Безліміт» з найнижчою ціною за мегабайт.

Абонентам тарифу «Клік» доступні інтернет-пакети на 200 Мб за 30 грн, 750 Мб за 60 грн. або 1 Гб за 80 грн. Пакети надаються на 30 днів і продовжуються ще на 30 днів при придбанні нового пакета.

Плата за використання «Безліміту» становить 3,99 грн/день і знімається тільки за ті дні, коли абонент фактично користувався мобільним інтернетом. В іншому випадку плата не стягується.

Крім цього, у тарифі «Клік» можна безкоштовно спілкуватися із двома «Улюбленими номерами» мобільної мережі Beeline після першої хвилини розмови. Вартість дзвінків на інші номери становить 0,75 грн/хв.

Усі предоплачені абоненти Beeline можуть скористатися безкоштовним переходом у тариф «Клік». Для цього потрібно зателефонувати за номером 0674 або набрати USSD-команду *110*30#

Повну інформацію про умови обслуговування тарифного плану «Клік» можна знайти в розділі «Тарифи».

 
rkotok8Дата: П`ятниця, 02.07.2021, 10:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
спасибо
 
ФОРУМ » Загальне » МОБІльний зв'язок » Новини від Beeline
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024