Субота
18.05.2024, 13:49
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки перших двох ігрових днів - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки перших двох ігрових днів
Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки перших двох ігрових днів
KuznyaДата: Четвер, 10.04.2014, 02:01 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки перших двох ігрових днів волейбольного турніру

7-8 квітня в спортивних залах Палацу культури ім. Л.Українки та Реабілітаційно-спортивному комплексі розпочалися ігри волейбольного турніру – сьомого виду Спартакіади РАЕС – 2014. Одразу зазначу, що перша група виявилася найсильнішою – до неї за результатами жеребу попали три з чотирьох команд, яки минулого року приймали участь у фінальному турнірі. Та ще й команда СКМ-ВГМ, яка традиційно вважається претендентом на нагороди. Тож очікувалася вперта боротьба.

Однак вже перші два тури визначили чвертьфіналістів. Ними стали команди СКМ-ВГМ та ЕРП-1, які виграли обидва матчі і сьогодні в очному протистоянні визначать, хто посяде перше, а хто друге місце. Це важливий момент тому що команда. Яка фінішує другою волею жеребу може зустрітися з минулорічними чемпіонами - ЦТАВ. В іншому матчі ХЦ та транспортники визначать хто припинить боротьбу, а в кого залишиться надія на щасливий квиток у вигляді третього, можливо прохідного, місця.

В другій групі команди зіграли різну кількість ігор тому важко визначити як буде тривати боротьба. Команда ЦТПК здолала нам тай-брейку СЕБтаС, і є головним претендентом на перше місце в групі. Команда СЕБтаС в наступний день обіграла ЕРП-2, а ЦЗС взагалі ще не стартувала в турнірі. Більш ясною ситуація в групі стане сьогодні після матчів ЦЗС-СЕБтаС та ЕРП-2 – ЦТПК. У випадку перемоги команди ЦТПК вони за тур до фінішу посядуть в групі перше місце.

В третій групі продовжує підтверджувати свій статус минулорічний чемпіон – ЦТАВ. Діючі чемпіони впевнено перемогли ГТЦ-ТЦ-2 та ЦРБ і є головними претендентами на перемогу в групі. Намагається не відставати від них команда ЕЦ, яка також стартувала з двох перемог. Команди ПТУ, ЦРБ та ГТЦ-ТЦ-2 розпочали турнір з поразок і швидше за все будуть боротися за третє місце в групі яки при вдалому збігу обставин також надасть можливість на продовження боротьби. Сьогодні відбудуться дві принципові, з точки зору розподілу місць, гри. Зустрінуться ЦТАВ-ЕЦ та ГТЦ,ТЦ-2 – ПТУ.

Тож запрошуємо вболівальників підтримати свої команди.

http://kmfv.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки перших двох ігрових днів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024