Субота
18.05.2024, 13:30
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Команда РАЕС п’ята ІІІ чемпіонату Луцька з волейболу - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Команда РАЕС п’ята ІІІ чемпіонату Луцька з волейболу (Фото)
Команда РАЕС п’ята ІІІ чемпіонату Луцька з волейболу
KuznyaДата: Понеділок, 14.04.2014, 22:47 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


У суботу завершився ІІІ відкритий чемпіонат Луцька з волейболу. Фінальний турнір відбувся у форматі плей-офф за 1-4-е та 5-8-е місця.

В головних півфіналах «Олюртранс» здолав 3:0 команду Тростянця, а млинівська «Енергія» в наднапруженому матчі в чотирьох партіях перемогла луцьку СКФ «Україна». Чого вартий лише рахунок вирышального сету 26:24! В матчі за третє місце команда СКФ «Україна» на тай-брейку була сильніша за Тростянець, а в головному фіналі перемогли волейболісти «Олюртрансу». Напевне після виснажливої півфінальної гри млинівчанам просто забракло сил на вирішальну гру. Тож 3:0 і луцький «Олюртранс» - чемпіон Луцька. «Енергія» - друга, бронза в СКФ. Вітаємо переможців!

Ну а кузнецовських вболівальників насамперед цікавила гра волейболістів Рівненської АЕС. Нагадаємо, що лише одного очка забракло нашій команді для потрапляння до головного півфіналу. Ще в першому, домашньому, турі наші хлопці поступилися ковельчанам, тож саме гру з цією командою очікували волейболісти Кузнецовська. Проте ще раз зустрітися в цьому чемпіонаті РАЕС та «Борідці» не судилося. Команда з Ковеля дещо в послабленому складі провела заключні ігри і у втішному півфіналі поступилася волейболістам СЄНУ 2:3. Наша команда перемігши КДЮСШ № 1 (Луцьк) 3:0. Саме в грі з студентами вирішувалася доля п’ятого місця. Напевне волейболістам РАЕС та СЄНУ захотілося якомога довше зіграти в чемпіонаті тож першу партію закінчили на рахунку 33:31 на користь кузнецовців. Друга та третя парія пройшли в менш напруженій боротьбі і в підсумку гра завершилася перемогою команди РАЕС з рахунком 3:0. Тож команда РАЕС залишила за собою п’яту сходинку в чемпіонаті. Студенти – шості, на сьомому місці волейболісти Ковеля, на восьмому – команда КДЮСШ №1.

На останок хочеться відмітити чудову організацію протягом всього турніру. На вирішальні матчі завітали міський голова Луцька Микола Романюк та його перший заступник, голова федерації волейболу Волині Святослав Кравчук. Майстерність команд, чітке суддівство, відмінний зал, висвітлення подій чемпіонату в інтернеті – все було на високому рівні і сприяло видовищності змагань та популяризації волейболу в регіоні. 

По завершенню змагань міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук та голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець вручили кубки і медалі призерам та переможцям змагань. Також були визначені найкращі гравці в окремих номінаціях. «Кращим гравцем» ІІІ відкритого чемпіонату м. Луцька з волейболу серед чоловічих команд сезону 2013 - 2014 р.р. став представник команди «Енергія» (м.Млинів) Олег Покотило, «Кращим блокуючим» визнано гравця «СКФ Україна» Миколу Корзова, «Кращим пасуючим» – Віктора Положовця («Олюртранс»), «Кращим нападаючим» – Андрія Шулякевича («Тростянець»).

На останок Святослав Кравчук запросив команди взяти участь у наступній відкритій першості міста Луцька, яка розпочнеться цієї осені. Тож чемпіонат завершено, а його учасники вже чекають на наступні зустрічі!

При підготовці статті використані матеріали з сайту міської ради м. Луцьк.

 

Капітан РАЕС Андрій Середа отримує нагороду за п'яте місце.

 

"Олюртранс" - чемпіон Луцька з волейболу.

 

Заключне фото чемпіонату: перможці, призери та гості турніру.

http://kmfv.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Команда РАЕС п’ята ІІІ чемпіонату Луцька з волейболу (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024