Субота
18.05.2024, 14:16
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки групового турніру - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки групового турніру
Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки групового турніру
KuznyaДата: Понеділок, 14.04.2014, 22:51 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Волейбольний турнір в залік Спартакіади Рівненської АЕС вступає у вирішальну стадію. Сьогодні визначилася четвірка команд які розіграють нагороди, а поки підведемо підсумки групового етапу змагань.

Як завжди останні ігри групового турніру носять принциповий характер та протікають у впертій боротьбі. Хтось змагається за краще місце при жеребкуванні раунду плей-офф, а хтось взагалі мріє вскочити на третю сходинку в групі яка надає можливість продовжити боротьбу.

В групі 1 вже після перших двох турів визначилися команди, які гарантували собі місце в наступному етапі. Це команда СКМ-ВГМ та ЕРП-1. Саме в очному протистоянні вони визначали хто буде сіяним, а кому може «посміхнутися» жереб у вигляді минулорічного чемпіона – команди ЦТАВ. Сильнішими виявилися волейболісти СКМ-ВГМ які і виграли групу. В «матчі життя» хіміки здолали команду ТрЦ і посіли третє місце. Правда їм довелося ще понервувати за результат матчів в інших групах, але в результаті для ХЦ все склалося добре і вони кваліфікувалися до наступного етапу.

В групі 2 на першому місці опинилася команда ЦТПК. Для цього їм знадобилася перемога над ЦЗС 2:0. Саме ЦЗС, завдяки неявці ЕРП-2 і, відповідно, технічній перемозі з рахункам по 25:0 в обох партіях також продовжить боротьбу не вигравши жодної зустрічі на майданчику. Можливо є сенс в наступному турнірі кращому третьому місцю надавати квиток в наступний раунд, а іншим двом командам провести додаткову гру за місце в чвертьфіналі тому що в цьому турнірі жереб не рівномірно розподілив команди по групам.

В групі 3 поза конкуренцією очікувано виявилася команда ЦТАВ. Вони перемогли у всіх матчах не віддавши суперникам жодної партії. На другому місці фінішували електрики. А от третє місце за результатами виявилося найгірше з трьох груп. Тож команди ГТЦ-ТЦ-2, ЦРБ та ПТУ хоч і мали в своєму активі по одній перемозі все ж змушені припинити боротьбу.

Головна інтрига жеребкування раунду плей-офф полягала в тому чи не випаде команді ЦТАВ-ЕРП-1. В такому випадку жереб можна було б назвати не лише сліпим, а ще й глухим і кульгавим ). Проте цього не сталося і вже сьогодні визначаться команди які розіграють нагороди. Тож сьогодні в чвертьфіналах зустрінуться о 18-00 ЦТАВ – СЕБтаС, о 18-40 ЦЗС - СКМ,ВГМ, 19-20 ХЦ – ЦТПК, 20-00 ЕРП-1 – ЕЦ. Всі матчі пройдуть в спортивному залі Палацу культури імені Л. Українки. Найбільш цікава боротьба очікується в матчах ХЦ – ЦТПК та ЕРП-1 – ЕЦ. 

Тож запрошуємо вболівальників відвідати матчі та підтримати свої команди.

 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. Підсумки групового турніру
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024