Четвер
18.04.2024, 16:28
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На першому етапі з пляжного волейболу - без несподіванок - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » На першому етапі з пляжного волейболу - без несподіванок (Фото)
На першому етапі з пляжного волейболу - без несподіванок
KuznyaДата: Неділя, 22.06.2014, 14:53 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Напередодні завершився груповий етап турніру з пляжного волейболу в залік Спартакіади Рівненської АЕС. Власне несподіванок не сталося і фаворити турніру впевнено виконали завдання виходу до стадій плей-офф.

Першими завершилися змагання в групі 3. Як вже повідомляв наш сайт після перших двох турів команди ЦТАВ та ХЦ отримали путівку до наступного етапу. В грі між собою, дещо несподівано перемогли хіміки які і посіли перше місце в групі. ЦТАВ – другі, а хто виявиться четвертим зайвим вирішувалося в матчі СЕБтаС та ЕЦ. Електрики поступилися і пропустили волейболістів служби експлуатації будівель та споруд до чвертьфіналу.

В другій групі команди СКМ-ВГМ та ЕРП-1 також не мали проблем з кваліфікацією до наступного етапу. В матчі між собою перемогли ескаемівці і посіли перше місце в групі. Вперта боротьба точилася за третій рядок. Команди ЦРБ, ТрЦ та ГТЦ-ТЦ-2, програвши фаворитам групи, в матчах між собою отримали по одній перемозі і одній поразці. В підсумку третє місце посіла команда ГТЦ-ТЦ-2, але поразка 1:2 від транспортників призвела до того, що вони за підсумками групового турніру показали найгірший результат серед команд, які посіли в своїх групах треті місця і змушені були припинити подальшу боротьбу.

Найбільш рівною був склад учасників в групі 1. Зрештою команди ЦТПК і ПТУ достроково кваліфікувалися до наступного етапу. Перемігши 2:1 на тай-брейку команду СФЗ всочили в останній вагон турнірного потягу і волейболісти ЦЗС.

Інтрига жеребкування полягала в тому, чи не перетнуться шляхи ХЦ,ЦТАВ, СКМ-ВГМ та ЕРП-1(фаворитів нашого турніру) на стадії плей-офф, так як і ЕРП-1 і ЦТАВ посіли другі місця в своїх групах. Але жереб був по спортивному прихильний і розвів четвірку по своїх парах. Тож на стадії на вибування зустрінуться: ПТУ - ЦТАВ, ЦТПК - ЕРП-1, ЦЗС - ХЦ, СЕБтаС - СКМ,ВГМ. Матчі відбудуться 23 червня. Початок ігор о 18-00. 

З усіма результатами, та відеооглядами матчів групового етапу між командами ЕРП-1 та СКМ-ВГМ, ЦТАВ та СЕБтаС і ЦТАВ та ХЦ ви можете ознайомитися на спеціальних сторінках.

http://kmfv.rv.ua/
 
forafann02Дата: Четвер, 22.03.2018, 11:42 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
Спасибо
 
moonteДата: П`ятниця, 13.07.2018, 11:51 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Круто!
 
ivanatalia926Дата: Середа, 21.10.2020, 12:55 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
молодцы гордость наша
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » На першому етапі з пляжного волейболу - без несподіванок (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024