П`ятниця
20.06.2025, 02:14
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Кто-то из вас брал машину в аренду? - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кто-то из вас брал машину в аренду?
fionafilonoДата: Понеділок, 04.10.2021, 20:38 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Кто-то из вас брал машину в аренду? Мне нужна машина на несколько дней, но как-то страшно на чужой ездить. У кого есть такая практика, расскажите, где вы брали машину и как на ней ездилось?

lizaliminaДата: Понеділок, 04.10.2021, 20:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я не брала напрокат, но я знаю, что моя подруга арендовала машину, когда муж уехал их дома, а ей нужно было детей возить по школам и кружкам.

violenashilkovaДата: Понеділок, 04.10.2021, 20:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Автор, я брала автомобиль напрокат, мне нужно было правую дверь подрихтовать, покрасить, и отполировать. Я обратилась в фирму Редрайв  https://rentdrive.ua/avtopark/srednij-class/arenda-ford-focus-new/  , у них есть машины разного класса, от эконома до бизнес класса. Я выбрала ФОРД. Ездила на ней неделю. Это очень удобно, особенно если вы привыкли передвигаться на машине.

Повідомлення відредагував violenashilkova - Понеділок, 04.10.2021, 20:46

kiryalyckoДата: П`ятниця, 23.05.2025, 09:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мій чоловік довго сумнівався, яку модель вибрати, але зрештою вирішили купити Рено Дастер новий https://www.arma-motors.ua/uk/models/duster-hybrid — і не пожалкували ні разу. У Арма Моторс нам одразу запропонували тест-драйв, докладно пояснили різницю між комплектаціями. Ми взяли версію з повним приводом — на трасі веде себе прекрасно, розхід не “кусається”. І в селі, і в місті — універсальний вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025