Понеділок
14.07.2025, 15:12
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Хто мав справу з встановленням люка на погреб? - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто мав справу з встановленням люка на погреб?
LevchenkoДата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:10 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу порадитися з тими, хто вже мав справу з встановленням люка на погреб. У мене старий бетонний погреб на подвір’ї, накритий ще радянською кришкою, яка вже тріснула й почала пропускати воду. Зараз шукаю щось сучасне, міцне й довговічне. Хочеться, щоб люк був із хорошим ущільненням, щоб узимку не примерзав, а влітку не накопичував вологу. Також думаю про те, як зробити доступ зручним, бо вже не ті роки, щоб піднімати важкі залізяки. Якщо хтось недавно встановлював металевий або інший надійний варіант — порадьте, будь ласка, який краще брати, на що звернути увагу, і чи є сенс замовляти через інтернет, бо в нашому селі вибір дуже обмежений.

misterbicipsДата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:10 | Повідомлення # 2
Сержант
Я нещодавно встановлював два люки на погреби — один собі, а другий батькам. Брали металеві, відкидні, з внутрішнім кріпленням і газовими амортизаторами. Дуже зручно, бо відкривається плавно, сам не падає, і не треба морочитися з фіксацією. До речі, добре, що згадав про ущільнювач — це справді важливо, інакше згодом запах з погреба тягне вгору, особливо після дощів. Наш люк ще має антикорозійне покриття, то навіть якщо сніг або дощ – нічого не псується. Ставив сам, але треба дві пари рук — все-таки річ масивна. Знаю, що зараз багато фірм продають абищо, тому краще брати в перевірених, і щоб був точний опис із розмірами.

LevchenkoДата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:10 | Повідомлення # 3
Сержант
Це справді може суттєво полегшити користування. А не підкажеш, де саме замовляв той люк? Бо, як казав, у нас у крамницях або дуже дороге, або страшенно незручне і без гарантій якості.

misterbicipsДата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:11 | Повідомлення # 4
Сержант
Я вже давно замовляю будматеріали онлайн, і найбільше мені сподобалося працювати з сайтом Vodaland. Там є окремий розділ з відкидними люками для погребів https://www.vodaland.com.ua/catalog....dkidnij — усе чітко розписано, є фото, технічні характеристики, навіть відеоінструкції. У них великий вибір по розмірах і варіантах кріплень, можна підібрати під конкретні потреби. Люки йдуть із якісного металу, покриті антикорозійним шаром, мають надійні ущільнювачі по периметру та газліфти. У комплекті було все необхідне для монтажу. Ми замовляли з доставкою, отримали через два дні — все прийшло добре запаковане, без жодних пошкоджень. Оператор допоміг уточнити розміри, тому не було жодних “сюрпризів” під час монтажу. Якщо шукаєте щось якісне і на роки — щиро рекомендую цей ресурс.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025