Субота
18.05.2024, 15:25
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На РАЕС визначили переможців конкурсу наукових доповідей - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » На РАЕС визначили переможців конкурсу наукових доповідей
На РАЕС визначили переможців конкурсу наукових доповідей
KuznyaДата: Четвер, 27.02.2014, 23:56 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Конкурс наукових доповідей серед молодих працівників Рівненської атомної електростанції пройшов в інформаційному центрі ВП РАЕС. Його переможці представлятимуть атомну станцію на всеукраїнському конкурсі серед молоді ДП «НАЕК «Енергоатом».
Захід уже вп’яте пройшов на РАЕС під патронатом Організації молоді підприємства та за підтримки адміністрації та профспілкового комітету станції. Його мета – розкриття наукового потенціалу та підвищення рівня знань молодих працівників.
Цими днями аналогічні конкурси проходили й у інших відокремлених підрозділах «Енергоатома». Невдовзі у Києві планують провести всеукраїнський конкурс серед молодих працівників НАЕК.
Нагадаємо, що чотири роки поспіль саме молоді рівненські атомники ставали переможцями та призерами конкурсу наукових доповідей в НАЕК: у 2010-му – Олександр Кратік і Микола Парфьонов (обоє – СНРтаПЕ), у 2011-му – Павло Кузнєцов (ХЦ) і Олександр Пчелінцев (ЕЦ), у 2012-му – Юрій Губеня (САБ) і Павло Олещук (ЦТАВ), а торік – знову Олександр Пчелінцев.
- Такі високі досягнення рівненських атомників – результат активності молодих працівників і спільної роботи конкурсантів з конкурсною комісією. Остання намагається добирати для участі у фінальній частині конкурсу у Києві дійсно конкурентноспроможні, актуальні і цікаві роботи, - зауважив голова Організації молоді ППО ВП РАЕС Сергій Омелянець.
- Цей конкурс дає свої результати кожній зі сторін, - додав заступник генерального директора з кадрів і соціального розвитку Роман Гошовський. – Керівництво станції отримує нові цікаві ідеї та, у свою чергу, мотивує молодих працівників РАЕС не тільки матеріально, а й у плані професійного зростання.
У 2014-му учасниками конкурсу наукових доповідей стали 16 молодих працівників РАЕС. Це більше, ніж торік. Конкурс проводили у два етапи, оскільки в один день всі доповідачі не встигли виступити. Перший етап пройшов 20 лютого, другий – 25 лютого.  Конкурсна комісія у складі заступників генерального директора Романа Гошовського і Сергія Куроєдова, заступників головного інженера Юрія Єлісєєва, Федора Кислицина, Андрія Козюри, голови профспілкового комітету Івана Мельника та голови Організації молоді ППО ВП РАЕС Сергія Омелянця оцінювала роботи за такими основними критеріями, як актуальність теми, можливість її практичного застосування, оформлення презентації та формат представлення її аудиторії.
Цього року на розсуд журі було представлено чимало сильних робіт, однак пальму першості отримав провідний інженер електричного цеху Олександр Пчелінцев, котрий уже неодноразово представляв РАЕС на всеукраїнських і міжнародних заходах і щоразу демонстрував високий рівень підготовки.
Друге місце журі віддало перекладачу відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги Наталії Мархевці, а третє - інженеру-програмісту навчально-тренувального центру Оксані Бортник.
Усі призери конкурсу будуть нагороджені грошовими преміями.  А Олександр Пчелінцев знову представлятиме РАЕС на конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом».
 

 
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » На РАЕС визначили переможців конкурсу наукових доповідей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024