Субота
18.05.2024, 06:59
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна НАЕК ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕРВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕС - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » НАЕК ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕРВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕС
НАЕК ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕРВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕС
KuznyaДата: Понеділок, 10.03.2014, 02:00 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
ДП НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕРВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕС УКРАЇНИ ТА ВИКОНУЄ ВСІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ПЕРЕД ПАРТНЕРАМИ

АЕС України працюють в штатному режимі та посилено охороняються підрозділами фізичного захисту АЕС та військовими частинами внутрішніх військ МВС України, зокрема, забезпечується функціонування систем фізичного захисту, безумовне виконання вимог перепускного та внутрішньоо’бєктових режимів, посилений рівень охорони ядерних установок та ядерних матеріалів, вживаються заходи запобігання виникнення кризових та надзвичайних ситуацій.

ДП НАЕК «Енергоатом» виконує своє головне завдання – забезпечує безпечне і безперервне функціонування АЕС України, експлуатує 15 атомних реакторів та виробляє близько 50 відсотків електроенергії України. Відповідно до Закону України «Про використання ядерної енергії і радіаційну безпеку» на Компанію покладено функції експлуатуючої організації, що відповідає за постійне підтримання та підвищення рівня безпеки АЕС України.

Станом на сьогодні рівень безпеки та охорони діючих енергоблоків ДП НАЕК «Енергоатом» відповідає національним та світовим стандартам, у тому числі вимогам Міжнародної Конвенції з фізичного захисту та національного законодавства, що підтверджено МАГАТЕ та іншими міжнародними організаціями.

Всі АЕС України на найближчу перспективу забезпечені ядерним паливом. Поставки ядерного палива здійснюються в рамках діючих договорів і на сьогоднішній день сторони виконують свої зобов’язання. Робота енергоблоків відбувається в штатному режимі згідно з затвердженим прогнозним балансом електроенергії Об’єднаної енергосистеми України.
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » НАЕК ЗАБЕЗПЕЧУЄ БЕЗПЕРЕРВНЕ І БЕЗПЕЧНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ АЕС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024