Вівторок
17.06.2025, 07:04
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна "Тижневі новини" за 09.03.14 р. - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
"Тижневі новини" за 09.03.14 р.
KuznyaДата: Середа, 12.03.2014, 00:19 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Репутація: 0
Статус: Offline
1.Новини атомної енергетики.

2.Дільниця охоронно-пожежної сигналізації та засобів пожежогасіння ЕЦ.

3.Дільниця контрольно-вимірювальних приладів.

4.Екскурсія старшокласників Володимирецького  районного колегіуму на РАЕС.

5.Конкурс до 200-річчя Т.Г. Шевченка.

6.Телемарафон поезії Т.Г. Шевченка в СМСЧ №3.

theohernandezwriterДата: Субота, 15.02.2025, 11:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Усвідомлення того, що ми тут можемо поспілкуватися щодо новин, дуже сильно мене тішить, адже на сьогоднішній день важливо завжди бути в інформаційному ресурсі, який дає нам змогу завжди точно знати, що відбувається просто зараз у світі. Для цього так само необхідно використовувати якісний новинний портал, який може надавати всі найактуальніші та перевірені новини. Завдяки тому, що такий у мене є, я більше дізнався про історію столиці https://kyiv.page/city....vdi-321 , це дуже цікава та захоплююча стаття, котра розкрила мій рівдний Київ з іншої сторони, а також зачепила доволі таки цікаве питання, скільки років Києву насправді. Завдяки різномаїттю інформації, я можу без усіляких проблем збільшувати коло своїх знань. Таким чином, завдяки якісній роботі та своєчасній публікації, цей портал дає мені можливість бути завжди в курсі новин, а це, своєю чергою, надає можливість більш об'єктивно оцінювати всі новини та події.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025