Субота
18.05.2024, 11:49
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ЄК курує реалізацію міжнародного проекту на РАЕС - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » ЄК курує реалізацію міжнародного проекту на РАЕС (Фото)
ЄК курує реалізацію міжнародного проекту на РАЕС
KuznyaДата: Четвер, 24.04.2014, 23:15 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Представники Спільного офісу підтримки (JSO) Дейв Д. Корбетт та Єкатерина Константинова відвідали Рівненську АЕС з метою вивчення стану виконання проекту будівництва комплексу з переробки твердих радіоактивних відходів (РАВ).


 23 квітня директор Спільного офісу підтримки (JSO) Дейв Д. Корбетт та технічний експерт JSO Єкатерина Константинова побували на будівельному майданчику комплексу.

Під час зустрічі заступник генерального директора ВП РАЕС з капітального будівництва Сергій Куроєдов повідомив про поточний стан проекту: «Наразі тривають роботи з реконструкції будівлі - укріплення фундаменту, зміцнення конструкцій. Протягом поточного року будівельні роботи мають бути завершені для початку етапу монтажу обладнання». Інформацію про постачання обладнання для комплексу надав Федір Кислицин, заступник головного інженера ВП РАЕС із загально станційних об’єктів.

Директор JSO Дейв Д. Корбетт висловив готовність щодо підтримки та сприяння реалізації проекту у намічені терміни.

За програмою співпраці між Єврокомісією та Україною в рамках проекту міжнародної технічної допомоги TACIS проводиться робота із «Створення комплексу з переробки РАВ на РАЕС». Наразі триває етап будівельно-монтажних робіт. На склади Рівненської АЕС надійшла більша частина обладнання. Проведено заводські приймальні випробування та навчання персоналу.

На початку квітня після отримання проектом дозволу Державної архітектурно-будівельної інспекції відбулось виїзне засідання оперативного штабу з будівництва комплексу під головуванням виконавчого директора ДП «НАЕК «Енергоатом» з ядерної та радіаційної безпеки та науково-технічної підтримки Наталії Шумкової. «Подальші засідання штабу з метою своєчасного корегування впровадження проекту дозволить у намічені терміни завершити роботи», - зазначила тоді Наталія Шумкова.

Минулого тижня РАЕС відвідав президент «Енергоатому» Юрій Недашковський. Він оглянув будівлю майбутнього комплексу, підкресливши актуальність та важливість даного проекту.

http://www.rnpp.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » ЄК курує реалізацію міжнародного проекту на РАЕС (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024