Субота
04.05.2024, 15:37
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На РАЕС затримали працівника, який курив… марихуану - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » На РАЕС затримали працівника, який курив… марихуану (Це зробили працівники СБУ)
На РАЕС затримали працівника, який курив… марихуану
KuznyaДата: Четвер, 29.05.2014, 23:53 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Вночі вони несподівано навідались у місце, де зазвичай курять цигарки працівники Рівненської АЕС. І затримали там 35-річного Родіона, який перебував у стані... наркотичного сп’яніння. Найвірогідніше, що цей працівник електричного цеху курив марихуану. Обставини цієї пригоди ще з’ясовуються.

http://www.rivnepost.rv.ua/
 
KuznyaДата: Субота, 31.05.2014, 00:00 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Оскільки новина резонансна, журналісти сайту 34400.net вирішили з’ясувати обставини події.

 
Втім, в  УСБУ факт затримання їхніми співробітниками працівника РАЕС, який вживав марихуану повністю заперечили. У СФЗ РАЕС, куди ми звернулись за коментарем, нам порадили звернутись до прес-служби ВП "РАЕС", де факт затримання працівника РАЕС підтвердили, втім, зазначили, що даного чоловіка було затримано лише за підозрою, яка згодом не підтвердилась.

 

 
Розшукати "35-річного працівника електроцеху ВП "РАЕС"  Родіона"  виявилося не надто складно, тож вже незабаром ми мали змогу безпосередньо поспілкуватися з молодим чоловіком.

 
Наводимо дослівно коментар Родіона, який він надав з даного приводу журналістам сайту 34400.net.

 
"У публікації "Рівне вечірнє" викладено абсолютно недостовірну інформацію стосовно мене та подій, які зі мною пов`язані. Немає сумнівів у тому, що йдеться конкретно про мене, оскільки я , напевно, є чи не єдиним носієм  імені Родіон у м. Кузнецовську.

 
Повідомляю, що 20.05.2014 на ВП "РАЕС" за підозрою у вживанні маріхуани мене справді затримали військовослужбовці, які несуть службу на об’єкті. До перевірки інциденту також долучилися співробітники служби фізичного захисту ВП РАЕС, які, на мою думку, проявили в повній мірі свою некомпетентність та у присутності свідків перевищили свої службові повноваження.

 
Після затримання, за моєї ж ініціативи, мною було пройдено усі можливі медичні тести та здано аналіз (в тому числі, в Рівненському обласному наркодиспансері), які спростували вживання мною будь-яких наркотичних речовин (копії підтверджуючих документів додаю). Окрім того, співробітникам фізичного захисту мною було запропоновано опрацювати матеріали з камер відеоспостереження, що вони відмовилися зробити.

 
Враховуючи викладене, вважаю публікацію у "Рівне вечірнє" такою, що завдає шкоди моїй честі, гідності та діловій репутації, тож я надіслав до редакції лист з вимогою надати спростування розміщеної інформації та повідомити мене про те, хто саме повідомив у видання вищезгадані, завідомо недостовірні відомості.

 
Окремо хочу зазначити, що повністю усвідомлюю відповідальність, яку покладає на мене моя професія та якій я свідомо присвятив чимало років свого життя. Також хочу запевнити, що усі, хто зі мною особисто знайомий, можуть підтвердити той факт, що я взагалі ввідношусь вкрай негативно до вживання будь-яких наркотичних засобів.

 
За потреби готовий надати розширені відомості та забезпечити прозорий діалог з представниками ЗМІ".

 



http://34400.net
 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » На РАЕС затримали працівника, який курив… марихуану (Це зробили працівники СБУ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024