asetiorel | Дата: Четвер, 08.06.2023, 10:47 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Сейчас доставкой из Китая занимаются такое огромное количество компаний, поэтому выбрать для себя какую-то, не проблема. Я знаю, что у Sea Way есть прямая доставка из Китая в Днепр https://rastamozhka.com/dostavka-gruzov-iz-kitaya-v-dnepropetrovsk - они доставляют груз любых габаритов и нужным вам транспортом. Стоимость транспортировки грузов из Китая в Днепропетровск начинается от 200 долларов США за каждый кубический метр и варьируется в зависимости от типа и объема товара. Окончательная цена подвержена влиянию таможенных пошлин и дополнительных необходимых услуг.
|
|
| |
markfiller1981 | Дата: Четвер, 01.08.2024, 13:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мав досвід співробітництва з M3Cargo для доставки збірного вантажу з Китаю залишило тільки позитивні враження. Компанія надала комплексне рішення всіх питань, пов’язаних з доставкою, від вибору маршруту до упаковки і оформлення документів. Особливо сподобалося, як швидко і чітко служба підтримки реагувала на всі мої запити. Кожен етап доставки був прозорим, і я завжди був в курсі, де знаходиться мій вантаж. Це значно спростило процес і дозволило мені зосередитися на інших аспектах бізнесу. Рекомендую M3Cargo як надійного партнера в логістиці.
|
|
| |