Четвер
02.05.2024, 17:26
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Клуб любителей дрифта - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Клуб любителей дрифта
Клуб любителей дрифта
liniavikon333Дата: Четвер, 24.03.2022, 13:20 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Клуб любителей дрифта https://drift.com.ua/blog/ — это интересные статьи, охватывающие самые значимые события украинского и мирового автопрома, законодательства, страхования и прочие аспекты жизни автовладельцов. Актуальные автомобильные новости, которые нужно знать каждому автолюбителю, тест-драйвы новинок и все об автотранспорте, а также свежая новостная лента об дрифте и автоспорте. Кроме информации о мировых премьерах, в блогах вы найдете репортажи с локальных украинских премьер, выставок и презентаций, а также других интересных событий отечественной автомобильной жизни.
 
vasilisa120381Дата: Понеділок, 11.03.2024, 21:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Клуб Street Angels (UKRAINE) - це не лише місце збору ентузіастів автоспорту, але й справжня родина для любителів дрифту. Їхнє прагнення досягнути нових висот та подолати виклики перегонів робить їх унікальними. Вони не просто водії, вони - артисти, які творять красу руху. Перегони - це шлях до нових перемог стають їхнім викликом та можливістю показати свою вміння та майстерність. Учасники перегонів завжди стежать за останніми тенденціями в автоспорті і техніці . ранспортні засоби, що беруть участь у змаганнях, проходять технічне самовдосконалення та модернізацію. Завдяки клубу Street Angels (UKRAINE) https://streetangels.com.ua/ukr/home в Україні є середовище підтримка автоспорту.
 
aiaibraimovaДата: Вівторок, 09.04.2024, 00:28 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
интересно
 
ФОРУМ » Загальне » АВТОмобілі » Клуб любителей дрифта
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024