Четвер
16.05.2024, 19:17
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Нардеп від Рівненщини відновлює ядерний статус України - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Політика » Нардеп від Рівненщини відновлює ядерний статус України
Нардеп від Рівненщини відновлює ядерний статус України
KuznyaДата: П`ятниця, 21.03.2014, 00:32 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Нардеп від Рівненщини на зло США вирішив відновити ядерний статус України

Нардеп подав відповідний законопроект до Верховної Ради

Народний депутат Валентин Королюк разом із колегами Олександром Чорноволенком (ВО «Батьківщина») та Сергієм Каптіним (УДАР) зареєстрував у парламенті проект закону «Про денонсацію Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 1 липня 1968 року».



Валентин Королюк на своїй сторінці у Facebook прокоментував: «Після заяви президента США Обами, що Америка не буде захищати Україну в разі подальшої інтервенції Росії, стало остаточно зрозуміло: Будапештський меморандум — нічого не вартий папірець. Україна у 1994-му добровільно відмовилась від третього за потужністю ядерного потенціалу в світі в обмін на гарантії безпеки. Насправді ці «гарантії» — фікція.

Ніхто нас не захистить, крім нас самих. Тим паче, що навіть генсек НАТО Расмуссен визнав, що Росія може загарбати і східні області України. Тому сьогодні я разом із колегами Чорноволенком та Капліним подав у секретаріат парламенту проект Закону «Про денонсацію Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 1 липня 1968 року». Може, після цього наші країни-«гаранти» чи хоча б частина з них схаменуться? Ми повинні показати всьому світу, що Україна буде захищатися усіма можливими способами. Росія розуміє тільки позицію сили».

 
ФОРУМ » Загальне » Політика » Нардеп від Рівненщини відновлює ядерний статус України
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024