Субота
18.05.2024, 07:59
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Городецькі вогнеборці локалізували пожежу в селі Ромейки - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Городецькі вогнеборці локалізували пожежу в селі Ромейки
Городецькі вогнеборці локалізували пожежу в селі Ромейки
KuznyaДата: Середа, 19.03.2014, 23:45 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
18 березня о 14:40 на пульт зв’язку 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт.Володимирець надійшло повідомлення про пожежу в селі Ромейки, Володимирецького району. Займання виникло в літній кухні у приватному господарстві.

На місце події одразу було направлено місцеву пожежну охорону (МПО) с.Городець. Місцеві вогнеборці швидко локалізували пожежу, не давши вогню розповсюдитись на всю будівлю та поряд розташований житловий будинок. Вогонь встиг знищити покрівлю будівлі, пошкодити перекриття, стіни та речі домашнього вжитку.

Причина та збитки від пожежі на даний час встановлюються фахівцями.

Слід зазначити, що вогонь міг би завдати куди більших збитків, якби не наявність в сусідній Городецькій сільській раді своєї місцевої пожежної команди. Адже професійні рятувальники із смт.Володимирець повинні були б подолати близько 40 км. до місця пожежі, в той час коли  місцевим вогнеборцям лише 10 км. по «варшавці».

МПО в с.Городець за час свого існування встигла ліквідувати не один десяток пожеж, а суму врятованого майна можна вимірювати в десятках тисячах гривень.

Переваги наявності в сільській місцевості своєї МПО важко переоцінити, адже в разі пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, не втрачається дорогоцінний час на дорогу, а відтак зменшуються обсяги збитків завдані вогняною стихією.

Місцеві пожежні команди вкрай необхідні для забезпечення оперативного і швидкого реагування на ліквідацію пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території того чи іншого сільського населеного пункту. Тому роботу по їх створенню у Володимирецькому районі слід активно продовжувати.

Пам’ятайте: в разі виникнення пожежі, чи іншої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
ст. лейтенант служби цивільного захисту
Андрій Муравинець

http://polissya.net
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Городецькі вогнеборці локалізували пожежу в селі Ромейки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024