П`ятниця
17.05.2024, 11:31
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Депутати пропонують спростити і узаконити видобуток бурштину - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Депутати пропонують спростити і узаконити видобуток бурштину
Депутати пропонують спростити і узаконити видобуток бурштину
KuznyaДата: Четвер, 06.03.2014, 00:38 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
З відповідним зверненням щодо законодавчого врегулювання видобутку бурштину-сирцю народні обранці Рівненської обласної ради звернулася до Верховної Ради України,  -  інформує сайт Рівненської облради.
Варто зазначити, що відповідно до розвіданих на території Рівненщини перспективні запаси «сонячного каменю» перевищують 1500 тонн, а його видобуток не чітко регламентований діючими законами. Це сприяє діяльності незаконних копачів, які крім того, що приносять фінансові збитки державі, ще й шкодять природі. З огляду на це, за підписом голови облради Михайла Кириллова до основного законодавчого органу України було направлено пропозиції щодо повторного розгляду прийнятого Верховною Радою України 9 вересня 2010 року проекту Закону України «Про бурштин». Цей документ перебачає розроблення та запровадження спрощеного порядку отримання спеціальних дозволів та виділення ділянок для видобутку бурштину-сирцю. А також, надання відповідних повноважень щодо регуляторної політики в цій сфері органам місцевого самоврядування.

http://34400.net/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Депутати пропонують спростити і узаконити видобуток бурштину
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024