П`ятниця
17.05.2024, 13:38
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ДТП на трасі Київ–Варшава біля Сарн: загинуло 3 особи - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДТП на трасі Київ–Варшава біля Сарн: загинуло 3 особи (Фото)
ДТП на трасі Київ–Варшава біля Сарн: загинуло 3 особи
KuznyaДата: Понеділок, 24.03.2014, 02:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Внаслідок ДТП загинуло 3 особи

23 березня о 5:00 поблизу с. Дубки Сарненського району, на 292 км автошляху Київ–Варшава, за попередньою інформацією, водій легкового автомобіля “Mercedes” здійснив наїзд на велосипедиста, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної події 3 особи загинуло (велосипедист та два пасажири легковика).

На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

http://mns.gov.ua/


23 березня близько півночі поблизу міста Сарни сталася дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя трьох людей, ще двоє травмовано.



За попередньою інформацією, водій автомобіля «MERCEDES-BENZ», 40-річний киянин, рухаючись зі сторони міста Київ в напрямку міста Сарни, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, здійснив наїзд на велосипедиста. Після чого, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся.



В результаті ДТП велосипедист і два пасажира позашляховика, особи яких наразі встановлюються, загинули на місці пригоди. Ще один пасажир «MERCEDES-BENZ» з численними травмами доставлений в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ. Водія автомобіля було госпіталізовано до медичного закладу, під час надання медичної допомоги він почав стверджувати, що не був за кермом транспортного засобу, а спав. Хто був водієм він не знає.



Під час огляду автомобіля слідчими було виявлено шість одиниць зброї: два пістолети для відстрілу гумових куль, дві мисливські рушниці, карабін та помпова рушниця. На чотири одиниці зброї дозвіл був відсутній.

По факту ДТП ведеться слідство, призначено ряд експертиз, за допомогою яких  і буде встановлено істині причини ДТП та хто саме керував транспортним засобом.

 
Прес-служба ВДАІ УМВС

http://dairivne.gov.ua
 
KuznyaДата: Вівторок, 25.03.2014, 13:08 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
23 березня опівночі у Сарненському району на автодорозі «Київ-Ковель» позашляховик з чотирма киянами на великій швидкості збив велосипедиста. В результаті ДТП 22-річний юнак загинув на місці пригоди. Також загинули два пасажири: 47-річний Артур загинув у автомобілі, 49-річний Олександр помер у лікарні. Прибувши на подію, правоохоронці виявили у розтрощеному «Мерседесі» шість одиниць зброї.



22-річний Сергій із села Страшеве Сарненського району їхав на велосипеді до цілодобового магазину в Сарнах. Водій позашляховика, не розрахувавши безпечну швидкість та дорожню обстановку, наїхав на велосипедиста. Автомобіль з’їхав в кювет та перекинувся.



Зі слів водія, що вижив та родичів загиблих, четверо киян їхали до одного з сарненських підприємців на полювання, хоча сезон на полювання ще не відкритий.

Із шести одиниць зброї, яка була виявлена в позашляховику, п’ять одиниць зареєстровані на пасажирів автомобіля. Не зареєстрований лише обріз мисливської рушниці, який належав одному з загиблих.



Як зазначили родичі померлих киян та потерпілі, всі вони не належали до громадських організацій та політичних партій. Зброя в автомобілі, з їх слів, потрібна була лише для полювання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Станіслав ПРИМАК,
СЗГ УМВС України
в Рівненській області

http://mvs.gov.ua/
 
KuznyaДата: Вівторок, 25.03.2014, 13:38 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Кияни на полювання не потрапили

Нові обставини автопригоди на "варшавці" оприлюднила міліція.

23 березня опівночі у Сарненському району на автодорозі «Київ-Ковель», яку водії називають "варшавкою", позашляховик з чотирма киянами на великій швидкості збив велосипедиста. 22-річний юнак загинув на місці пригоди. Також загинули два пасажири: 49-річний Артур загинув у автомобілі, 47-річний Олександр помер у лікарні. Прибувши на подію, правоохоронці виявили у розтрощеному «Мерседесі» шість одиниць зброї.

22-річний Сергій із села Страшеве Сарненського району їхав на велосипеді до цілодобового магазину в Сарнах. Водій позашляховика, не розрахувавши безпечну швидкість та дорожню обстановку, наїхав на велосипедиста. Автомобіль з’їхав в кювет та перекинувся.

Зі слів водія, що вижив та родичів загиблих, четверо киян їхали до одного з сарненських підприємців на полювання, хоча сезон на полювання ще не відкритий.Із шести одиниць зброї, яка була виявлена в позашляховику, п’ять одиниць зареєстровані на пасажирів автомобіля. Не зареєстрований лише обріз мисливської рушниці, який належав одному з загиблих.

Як зазначили родичі померлих киян та потерпілі, всі вони не належали до громадських організацій та політичних партій. Зброя в автомобілі, з їх слів, потрібна була лише для полювання.За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Станіслав Примак
СЗГ УМВС України
в Рівненській області
http://www.rivnepost.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДТП на трасі Київ–Варшава біля Сарн: загинуло 3 особи (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024