П`ятниця
17.05.2024, 12:25
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Довічники у Городищі зможуть молитися - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Довічники у Городищі зможуть молитися (Фото)
Довічники у Городищі зможуть молитися
KuznyaДата: Середа, 09.04.2014, 01:57 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
У виправній колонії №96 відкрито молитовну кімнату.

Сектор, де утримуються засуджені до довічного позбавлення волі чоловіки, відкрився у Городищі ще 2 вересня 2004 року.



«Організація виконання покарання у вигляді довічного позбавлення волі є важливою задачею для персоналу виправного закладу, і пріоритетами в цій роботі є не тільки забезпечення режиму відбування покарання, але і гарантування засудженим прав визначених Конституцією України та Європейською Конвенцією по захисту прав і основних свобод людини», — зазначив виконуючий обов’язки начальника установи Юрій Луцук.



Багато зусиль керівництво колонії приділяє засудженим до довічного позбавлення волі щодо реалізації ними духовних потреб: гарантує право на свободу віросповідання і задоволення релігійних потреб. На сьогодні установа відкрита для Божого Слова, яке несуть представники різних конфесій, до яких належать засуджені.

В установі облаштовано міжконфесійну молитовну кімнату на секторі максимального рівня безпеки для християн священнослужителів.
«Дякую адміністрації виправної колонії за сприяння у відвідуванні представниками релігійних громад та облаштування цієї молитовної кімнати», — каже засуджений Сергій Коломоєць, 1978 року народження, уродженець міста Чернівці.

«Християнська релігія, мораль, перейняті духом милосердя та любові до ближнього, спонукають до каяття, примирення з Богом та суспільством», — розповідає голова об’єднання євангельських християн в Рівненській області Василь Басараба.

Василь Басараба вручив подяку адміністрації Городищенської виправної колонії за тісну взаємодію та співпрацю, а представники адміністрації установи в свою чергу висловили подяку об’єднанню за постійну благодійну допомогу засудженим.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Рівненській області.

http://www.rivnepost.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Довічники у Городищі зможуть молитися (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024