П`ятниця
17.05.2024, 10:40
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна ДТП на Рівненщині: врятував кота - загинула людина - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДТП на Рівненщині: врятував кота - загинула людина (Відео, фото)
ДТП на Рівненщині: врятував кота - загинула людина
KuznyaДата: Четвер, 10.04.2014, 23:50 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Двоє мешканців Івано–Франківської області їхали автомобілем «VOLKSWAGEN LT 35». Придбали у Рівному мотоцикл і поверталися додому. За кермом мікроавтобуса був 32-річний Віталій. Він пояснив, що поблизу села Шепетин, Дубенського району на дорогу вибіг кіт. Водій загальмував аби не наїхати на тварину і його понесло на зустрічну смугу.

Мікроавтобус зіткнувся з молоковозом. Останній перекинувся і опинився у кюветі. У салоні перебував лише водій, а це 47-річний мешканець Тернопільської області. Після удару - чоловік був ще живий, кажуть свідки події.

Діставали вже мертвого водія молоковоза – рятувальники. Їм довелося розрізати автомобіль. Кермувальнику та пасажиру «VOLKSWAGEN LT 35» пощастило залишитись неушкодженими бо удар був боковим. За фактом ДТП вже відкрито кримінальне провадження. Водій та свідки автопригоди спілкуються із слідчими.



http://www.rivne1.tv/

Водій автомобіля «VOLKSWAGEN LT 35», Віталій 1982 р.н., житель Івано­Франківської області, який рухався зі сторони м.Дубно в напрямку м.Кременець не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ­ 5312», під керуванням Віктора 1967 р.н., який рухався в зустрічному напрямку прямо.В результаті ДТП водій автомобіля «ГАЗ­ 5312» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Тіло доставлено в морг Дубенської ЦРЛ.

 

 

 

 

 



 



http://www.rivne1.tv/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » ДТП на Рівненщині: врятував кота - загинула людина (Відео, фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024