П`ятниця
17.05.2024, 12:47
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Проводиться весняний комісійний огляд доріг Рівненщини - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Проводиться весняний комісійний огляд доріг Рівненщини
Проводиться весняний комісійний огляд доріг Рівненщини
KuznyaДата: Субота, 12.04.2014, 22:27 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після закінчення зимового сезону і належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації з 1 по 20 квітня 2014 року працівниками Державтоінспекції спільно з представниками Служби автомобільних доріг у Рівненській області, ДП «Рівненський облавтодор», місцевих органів виконавчої влади проводиться практичний етап весняного комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

Під час огляду фіксується: стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.
Особливу увагу приділяється облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху та демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

В ході проведення огляду станом на 10.04.2014 працівниками ДАІ складено 24 адміністративні протоколи за порушення правил, норм та стандартів при утриманні вулично-дорожньої мережі. Надано 22 приписи та 98 вимог ДАІ на усунення виявлених недоліків та вжиття заходів з покращення організації дорожнього руху.

Представників громадських організацій та засобів масової інформації, які бажають прийняти участь в комісійних оглядах, просимо звертатися до сектору ОДР  ВДАІ УМВС України в Рівненській області за тел.: 67-90-35, 67-90-36.
Прес-служба ВДАІ УМВС

http://dairivne.gov.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Проводиться весняний комісійний огляд доріг Рівненщини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024