Четвер
02.05.2024, 19:13
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна На Тучинському полігоні знову стріляли - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Тучинському полігоні знову стріляли (Відео, фото)
На Тучинському полігоні знову стріляли
KuznyaДата: Субота, 26.04.2014, 01:22 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Цього разу військовослужбовці яких нещодавно призвали до лав Збройних сил проводили тактичні навчання. Керівництво Оперативного командування "Північ" залучило до перевірки сил ледь не усі роди військ.



Жителя Луцька Сергія Гаврилюка до лав Збройних сил України мобілізували 10 квітня. До цього чоловік працював у кримінально-виконавчій службі. Останніх два роки перебував на пенсії. Після мобілізації, Сергія Гаврилюка призначили заступником командира зенітно-артилерійської батареї по роботі з особовим складом. Адже під час проходження військової служби у 2003 четвертому роках був зенітчиком. Чоловік каже, такі навчання потрібні, бо не тільки згадав колишні навички, а й навчився чомусь новому.

До навчань військові залучили майже 5 тисяч особового складу та близько 500 одиниць техніки. Мобілізовані військовослужбовці кажуть, до навчань готувалися ретельно.

Під час навчань свої завдання виконували і танкова рота, артилерійські і протиповітряні дивізіони, розвідувальні, інженерні та підрозділи окремої механізованої бригади.

Командування ОК "Північ" проведеними навчаннями задоволене. Переконують, практично усі звавдання, які стояли перед військовими, виконані.

Проте поки у бій військовослужбовців призваних з запасу ніхто кидати не буде. Адже їм потрібно пройти ще ряд навчань, аби повністю відновити та удосконалити свої навички.

Олександр Туз. Ігор Прокопчук

http://www.rivne1.tv/
 
KuznyaДата: Субота, 26.04.2014, 01:30 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


Майже 5 000 військовослужбовців та близько 500 одиниць військової техніки взяли участь у батальйонному тактичному навчанні з бойовою стрільбою.



Сьогодні, 25 квітня, на загальновійськовому полігоні оперативного командування “Північ” відбулося навчання батальйонної тактичної групи окремої механізованої бригади з бойовою стрільбою.



Командири вдосконалювали навики в управлінні підрозділами на ділянці відповідальності, а військовослужбовці злагоджено діяли в різних видах бою вдень та вночі.


Окрім воїнів-піхотинців, визначені завдання виконала танкова рота, артилерійські та протиповітряні дивізіони, інженерні та інші підрозділи. Навчання стало підсумком підготовки військової частини, укомплектованої військовослужбовцями, призваними з запасу. Увага приділялася організації взаємодії з підрозділами інших родів військ.



Зокрема, вогнева підтримка механізованих підрозділів здійснювалася літаками Л-39 та вертольотів Мі-24.



Протягом кількох тижнів занять на полігоні, бойових стрільб і тренажів, набуті військовослужбовцями запасу під час проходження служби вміння та навички швидко відновилися.

Про це "РВ" повідомив Віктор Шубец з прес-центру управління оперативного командування «Північ».

http://www.rivnepost.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » На Тучинському полігоні знову стріляли (Відео, фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024