Четвер
02.05.2024, 22:15
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Як рівненські генерали пейзаж для Пшонки малювали з бурштину - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Як рівненські генерали пейзаж для Пшонки малювали з бурштину (Фото)
Як рівненські генерали пейзаж для Пшонки малювали з бурштину
KuznyaДата: П`ятниця, 09.05.2014, 01:44 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Дві бурштинові картини розміром метр на півтора у широких рамах, які були виготовлені у подарунок для колишнього генпрокурора Віктора Пшонки (на фото), так і не дійшли до адресата, який нині переховується від народного суду в Росії. Не прийшли за своїм замовленням і рівненські міліцейські генерали, які хотіли втішити марнославство продажного прокурора-злочинця.



Нині ці твори мистецтва виставлено на аукціон за стартовою ціною 40 тисяч гривень за штуку. Поки що охочих придбати бурштинові пейзажі для Пшонки за такі чи хоча б за які-небудь гроші немає. І навряд чи такі з'являться у майбутньому.

Історія виготовлення цих бурштинових картин така. На підприємство, яке їх виготовляє, принесли мішок бурштину і сказали, що саме слід зробити, зазначивши при цьому, кому призначається подарунок. Картини об'ємні, із значною кількістю великих, а значить, недешевих каменів. На кожен "пейзаж для Пшонки" пішло не менш ніж півтора-два кілограми бурштину. Тепер приватний продавець виставив картини на аукціон. Ціну поставив лише за роботу.

— При наявності заявок торги можуть відбутися будь-якого дня, — повідомив директор Рівненської універсальної товарно-майнової біржі "Прайс" Володимир Макарчук. — Останнім часом ми бурштинові вироби не продавали, хіба лише мотопомпи для видобутку каменю. Хоча раніше такі лоти були — вироби "Укрбурштину".

Гадаємо, що насправді цими картинами мають зацікавитися не міфічні покупці, а реальні правоохоронні органи. Вони мали б з'ясувати, звідки з'явився у замовників отой мішок бурштину. І тоді б ми мали іншу, набагато цікавішу історію з іменами тих, чиї портрети мають "прикрашати" сторінки кримінального провадження.

Світлана ФЕДАС.


http://www.rivnepost.rv.ua
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Як рівненські генерали пейзаж для Пшонки малювали з бурштину (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024