П`ятниця
17.05.2024, 10:19
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна У місті буде пам'ятник Героям Майдану - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » У місті буде пам'ятник Героям Майдану
У місті буде пам'ятник Героям Майдану
KuznyaДата: П`ятниця, 28.02.2014, 22:20 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
     Вчора відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Головуючий в.о. Ігор Куц, члени виконкому та присутні  вшанували хвилиною мовчання  загиблих учасників акцій протесту під час сутичок у м. Києві, які відбулися 18-20 лютого.
Член виконкому Олександр Мензул оголосив про громадську ініціативу встановлення пам'ятника загиблим Героям Майдану в нашому місті за кошти активістів міста. Протокольно доручено відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету надати пропозиції щодо місця розташування пам'ятника.
На розгляд членів виконкому було внесено 20 основних та 6 додаткових питань.
На початку засідання начальник фінансового управління Валентина Тацюк прозвітувала про виконання бюджету міста Кузнецовськ за 2013 рік.
В цілому до бюджету міста за 2013 рік надійшло 232 428,2 тис. грн.. На утримання бюджетних установ та виконання програмних завдань було використано 226 871,5 тис. грн.. Заборгованість по соціальних виплатах відсутня.
Після цього розглянули проект про внесення змін бюджет міста на 2014 рік, в якому уточнення бюджету міста проводиться в частині кредиторської заборгованості, що виникла на 01 січня 2014 року та суму  додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів в сумі 495,8 тис.грн., яка буде направлена на харчування дітей в дошкільних закладах міста.
Під час засідання члени виконкому заслухали підсумки роботи відділу культури у 2013 році та перспективи галузі на 2014 рік, роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті за 2013 році.
Було погоджено режим роботи магазинів «Меркурій» і «Зеленичка», організацію оздоровлення громадян міста, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та проведення в місті чергових призовів громадян 1989-1996 років народження на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх  справ України в 2014 році, затвердили комісію з питань розгляду  клопотань  про висунення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  при виконавчому комітеті міської ради разом із відповідним переліком документів.
Чотири проекти щодо присвоєння адресного номера земельним ділянкам на розгляд запропонувала начальник відділу містобудування та архітектури Тамара Терехова, які були теж погоджені.
Директор комунального підприємства"КМБТІ" Віктор Келлер представив на розгляд членів виконкому низку питань щодо оформлення права власності.
Блок питань соціально-правового захисту дітей як завжди розглянули за зачиненими дверима.





 
ФОРУМ » Загальне » НОВИНИ міста » У місті буде пам'ятник Героям Майдану
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024