Середа
01.05.2024, 18:38
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна День перемоги наших спортсменів - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » День перемоги наших спортсменів (Фото)
День перемоги наших спортсменів
KuznyaДата: Середа, 21.05.2014, 22:57 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


9 травня  в смт. Рокині, що на Волині, відбувся традиційний турнір з важкої атлетики серед юнаків та дівчат 1997 року народження та молодших, присвячений пам’яті героя Радянського союзу Конякіна О.Ф.

У змаганнях   взяли участь 60 спортсменів з різних районів Волині та м. Кузнецовськ. Збірну Кузнецовської міської федерації важкої атлетики (президент Кухарьов А.О.) представляло 16 спортсменів  - 2 дівчини та 14 юнаків.

Волинь зустріла нас веселою сонячною погодою та чудовим святковим настроєм перемоги. Першими розпочали боротьбу представниці жіночої статі підопічні С.С.Левчика - у вазі до 32 кг. другою стала молода талановита спортсменка Байкалова Анна, яка у ривку підняла 15 кг., а у поштовху двома руками підкорила рекордну для себе вагу 23 кг. (власна вага атлетки 24 кг).

Приємно відзначити, що Анна була нагороджена призом суддівських симпатій за чудове технічне виконання важкоатлетичних вправ та волю до перемоги. Перше золото до скарбнички нашої команди  принесла Дарина Карпій, що змагалася у вазі до 40 кг. і у сумі двоборства підняла 40 кг.(15+25).

У найлегшій ваговій категорії юнаків до 35 кг. Кузнецовськ представляв дванадцятирічний Владислав Яцук , який тренується під керівництвом Дмитра Чеховського та Сергія Якубишина. Владислав підняв рекордну для себе вагу у сумі двоборства 70 кг.(28 +42) та піднявся на вершину п’єдесталу пошани.

Його брат та товариш по помосту учень Д.Чеховського   Крусь Богдан у ваговій категорії до 38 кг у запеклій боротьбі поступився спортсмену з Волині і завоював срібло, піднявши 69кг (28+41).

У вагових категоріях до 41;45;50;56 кг. місто представляли наші юні атлети – М.Шишка, І.Лавренюк, В.Арутюнов, Д.Лозовик, О.Мушик, С.Лавриненко, які на жаль лишились без медалей, але достойно представляли нашу федерацію.

У ваговій категорії до 62 кг. чемпіоном став досвідчений Лавренюк Сергій (тренер Левчик С.С.), який підняв у ривку 76 кг. та поштовху 100 кг.

Бронза у цій же вазі за нашим атлетом Рудніком Миколою, що підняв у сумі двоборства 140 кг.(61+79).  Тренується Микола під керівництвом молодого тренера Шинкара Р.М.

Найважчу вагову категорію даних змагань понад 62 кг. Кузнецовськ представляли Д.Серховець (тренер Сергій Якубишин) та А.Крусь (тренер  Руслан Шинкар).

Хлопці показали хороші для себе результати, але не дотягнули до призів. Їхні старші товариші Миколайчик Андрій (результат 74 + 95) та Пуха Микола ( результат 70 + 95, учні Паливоди В.В.,  в вазі зайняли перше і друге місця.

Приємно здивував А.Миколайчик, який покращивши результат обох вправ, вперше здобув медаль такого ґатунку.

Хочу подякувати батьківському комітету відділення важкої атлетики КДЮСШ УСР РАЕС, батькам учнів та тренерам за фінансування та  організацію поїздки.

Окрема подяка приватному підприємцю перевізнику Грицаю Андрію Петровичу за допомогу в організації перевезення нашої збірної на змагання.

А спортсменам хочу побажати міцного здоров’я, наснаги у важкій праці та віри в себе та своїх наставників, які все зроблять для того, щоб ви прогресували фізично і духовно.

http://kuznetsovsk-rada.gov.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » День перемоги наших спортсменів (Фото)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024