Субота
18.05.2024, 13:00
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Семінар ВАО АЕС- МЦ/МАГАТЕ на РАЕС - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Семінар ВАО АЕС- МЦ/МАГАТЕ на РАЕС
Семінар ВАО АЕС- МЦ/МАГАТЕ на РАЕС
KuznyaДата: Вівторок, 22.09.2009, 22:43 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Семінар ВАО АЕС- МЦ/МАГАТЕ на РАЕС

22 вересня, розпочав роботу міжнародний семінар Всесвітньої асоціації організацій, які експлуатують атомні електростанції (ВАО-МЦ/МАГАТЕ) на Рівненській АЕС.
Участь в семінарі беруть представники Австрії, Англії, США, Вірменії, Болгарії, Литви, Румунії, Росії, Словаччини, Ірану, Угорщини, України. В рамках проведення міжнародного семінару спеціалісти від цих країн обговорять питання розвитку атомної енергетики, використання досвіду експлуатації АЕС з метою покращання роботи, врахування людського фактору, тощо.
Програма семінару щодо обміну даними дозволяє керівникам та оперативному персоналу відстежувати тенденції роботи АЕС на сучасному етапі та перспективу.
В роботі міжнародного семінару бере участь Марк Кьорні, представник МАГАТЕ. Він свою доповідь надасть з питання "Надання підтримки з боку МАГАТЕ щодо підвищення якості розслідування та ефективності коректуючих заходів".
Під час своєї тижневої роботи (семінар триватиме до 25 вересня) міжнародні спеціалісти відвідають один з найновіших енергоблоків України-блок №4, де ознайомляться з роботою. на блочному щиті управління, машинному залі, дизель-генераторної станції.
Семінар проходить в рамках співробітництва між Московським центром ВАО АЕС та ДП НАЕК "Енергоатом", що спрямоване на максимальне підвищення безпеки і надійності експлуатації АЕС шляхом обміну інформації і дає можливість живого спілкування для всіх виробників атомної енергії та ознайомлення з технологічними процесами на Рівненській АЕС.

 
ФОРУМ » Загальне » Новини РАЕС » Семінар ВАО АЕС- МЦ/МАГАТЕ на РАЕС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024