Понеділок
20.05.2024, 00:54
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Родини виживали у лісах краю - Володимиреччина на 2 місці - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Родини виживали у лісах краю - Володимиреччина на 2 місці
Родини виживали у лісах краю - Володимиреччина на 2 місці
KuznyaДата: Середа, 28.05.2014, 23:43 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline


На Рівненщині завершився 4 сезон наймасовішої обласної спортивної гри сімейні перегони під назвою «Екостадіон». Як повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на організаторів, гра мала туристичне спрямування. 

Суперфінал пройшов у лісовому масиві біля села Маринин Березнівського району. На мальовничий берег річки Случ з’їхалися сімейні команди аматорів спортивного туризму, які стали переможцями у п’яти відбіркових турах гри.

У кожному турі програма змагань мала свою специфіку, відображаючи різні види спортивного туризму. 

За задумом організаторів суперфінал повинен був стати справжнім апофеозом гри. Насамперед тому, що проходив у реальних польових умовах. 

Одразу після прибуття команд до місця збору на них очікували змагання з орієнтування на місцевості. Користуючись картою і компасом, сім’ям потрібно було відшукати у лісовому масиві чотири контрольних пункти з п’яти. Найліпше з цим завданням впоралася сім’я Гвоздів з смт Оржів Рівненського району.

На цьому спортивне суперництво першого дня суперфіналу вичерпалося і команди зайнялися приготуванням вечері та підготовкою до ночівлі. 

Наступного дня відбулися змагання із «Велотуризму», естафета «Смуга перешкод» та «Водного туризму», що проходила у руслі Случа. Найкращі навігаційні якості продемонструвала сім’я Брижів з Володимирецького району.

Переможцями ж суперфіналу стала сім’я Унічів з Костопільщини. Друге місце вибороли родина Брижів з Володимиреччини. Бронзовими призерами стали рівняни Вавулічі.

Переможці суперфіналу нагороджені дипломами, медалями та кубками відповідного ґатунку комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Їх прагнення до перемоги винагородженні також сертифікатами та придбання товарів у магазині «Спорт-С». Всі учасники суперфіналу отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

http://erve.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини району » Родини виживали у лісах краю - Володимиреччина на 2 місці
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024