П`ятниця
17.05.2024, 08:55
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Іменний квиток допоміг розшукати злочинця - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Іменний квиток допоміг розшукати злочинця
Іменний квиток допоміг розшукати злочинця
KuznyaДата: Субота, 29.03.2014, 23:37 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Іменний квиток допоміг розшукати злочинця

Студенток обікрали, коли вони їхали з Рівного до Ковеля.

Транспортні правоохоронці на протязі двох годин встановили крадія, який будучи сусідом по купе, за відсутності у ньому пасажирів, викрав валізу та зник.

Трійця дівчат повертаючись з навчання додому потягом уже забули про будні, та й намічали плани на вихідні. Подруги сіли на потяг з Рівного до Ковеля. Подорож була весела, до компанії купе подруг приєднався ще один пасажир. Коли потяг прибув до Луцька, дівчата вирішили піти пообідати, адже стоянка потяга була 30 хвилин. Повернувшись у купе вагону, 19-річна студента помітила, що зникла її валіза, при чому чоловіка, який був у купе також немає. Не розгубившись, дівчина звернулась до працівників міліції на залізничному вокзалі. Правоохоронцям знадобилось не більше двох годин, аби затримати крадія.

— Завдяки іменним квиткам вдалось встановити дані особи. Переглянувши камери спостереження, що розташовані на залізничному вокзалі, правоохоронці запримітили, як невідомий чоловік із валізою у руках покинув вокзал, — зазначив начальник Волинського лінійного відділу підполковник міліції Михайло Ільїн.

Правоохоронці одразу вирушили на пошук даної особи.

Міліціонери вийшли на помешкання чоловіка. Коли пролунав дзвінок у двері, чоловік був шокований, коли на порозі свого помешкання побачив правоохоронців. В квартирі знайшли відриту валізу, чоловік на цей момент переглядав свій «товар».

Сума викрадених речей становила 3830 гривень.

Відносно 28-річного мешканця міста Луцьк транспортні правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка» .Яке покарання нестиме чоловік, вирішить суд.

Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці.

http://www.rivnepost.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Іменний квиток допоміг розшукати злочинця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024