Четвер
02.05.2024, 09:12
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Рівнянам розповіли, хто "кришує" видобуток бурштину - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Рівнянам розповіли, хто "кришує" видобуток бурштину (Відео)
Рівнянам розповіли, хто "кришує" видобуток бурштину
KuznyaДата: Четвер, 15.05.2014, 23:54 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Карти викрито - прізвища названо. Імена людей, які причетні до незаконного видобуток бурштину сьогодні оприлюднили на сесії Рівненської облради. Зробили це не працівники міліції чи прокуратури, а жителі селища Клесів. Про скандальні події на позачерговому засіданні обласних депутатів далі у сюжеті "Рівне 1".

Звинувачення мешканців Клесова змусило виправдовуватися екс-очільника області. Василь Берташ каже, ніякого відношення до видобутку бурштину і до останніх подій в Сарненському районі не має.

Сам закликає депутатів Рівненської облради проголосувати за звернення до Парламенту. У ньому обласні обранці вимагають негайно прийняти закон про легалізацію видобутку бурштину. Проте громаду північних районів Рівненщини, яка приїхала на сесію просте прийняття закону вже не влаштовує.

Громада вимагає чітких рішень від влади. Насамперед просить захисту від свавілля як чиновників так і заїжджих людей зі зброєю.
Правоохоронці ж звітують - після останніх Сарненських подій затримали 16 осіб, проте - відпустили практично усіх.

Проте люди вже не вірять правоохоронцям. Кажуть ті ховалися в кущах, коли почалася стрілянина. Вимагають відставки керівника Сарненської міліції. Голова облради з громадою погоджується. Але пояснює, відповідних повноважень не має, тож вдіяти нічого не може.

В результаті суперечок та тригодинного обговорення обласні обранці таки звернулися до Парламентарів. Вимагають прийняти закон, який задовольнить перш за все територіальну громаду північних районів області. Депутатам Верховної ради навіть термін визначили. Дали два місяці і обіцяють, якщо закону не буде, наступну позачергову сесію проведуть під стінами Парламенту.



Олександр Туз. Володимир Захаров

http://www.rivne1.tv/
 
ФОРУМ » Загальне » Новини області » Рівнянам розповіли, хто "кришує" видобуток бурштину (Відео)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024