Субота
18.05.2024, 13:31
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Спартакіада РАЕС-2014. ЕРП-1 і ЦТАВ очолили турнірну таблицю - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. ЕРП-1 і ЦТАВ очолили турнірну таблицю
Спартакіада РАЕС-2014. ЕРП-1 і ЦТАВ очолили турнірну таблицю
KuznyaДата: Середа, 16.04.2014, 22:44 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Вчора відбулися матчі першого туру фінального турніру в залік Спартакіади РАЕС-2014. За календарем турніру вже в першій грі зустрілися головні претенденти на перемогу в змаганнях - ЦТАВ та СКМ,ВГМ.

Матчі між цими командами завжди викликають інтерес та проходять в запеклій боротьбі. Не стала винятком і вчорашня гра. В дебюті відчувалося, що суперники не тільки приглядаються один до одного, а й перебувають під певним психологічним тиском – гравці розуміли, що ця гра може стати вирішальною для визначення переможця.

Початок першої партії краще провела команда СКМ,ВГМ і повела в рахунку 4:2. Але ЦТАВ, в першу чергу завдяки атакам Віталія Шкабури «з четвертого по першому» швидко відновили статус-кво і почали методично нарощувати відрив. Не можна сказати що скаемівці не намагалися змінити перебіг подій, але в ключових моментах за рівної гри спортивна вдача була на боці ЦТАВ які і перемогли 25:21.

На хвилі успіху волейболісти цеху автоматики та вимірювань вдало розпочали і другу партію. Середа, Гусєв та Шкабура раз по раз пробивали блок суперника, а в захисті на відмінно працювала вся команда. Тож не дивно, що ближче до завершення партії ЦТАВ створили комфортну перевагу 20:16 і за логікою подій мали завершити поєдинок в двох сетах. Проте логіка в спорті річ відносна. В критичний момент команда СКМ,ВГМ взяла тайм-аут, дещо перебудувалася і нав’язала боротьбу! Ім вдалося зачепитися в захисті за декілька м’ячів і, після атак насамперед Ігоря Ципана, не тільки наздогнати суперника, а й виграти партію 25:23. Це була перша програна партія командою ЦТАВ за два роки.

Тай-брейк розпочався з потужної гри команди СКМ. Декілька вдалих атак, непоганий захист і подачі Олександра Струка призвели до рахунку 7:3 на їх користь. І вже ЦТАВ були змушені тайм-аутом зупинити розвиток подій. Перерва явно пішла ЦТАВу на користь. Перехід був здійснений за рахунку 8:6, а потім і взагалі став 10:9 на користь волейболістів цеху теплової автоматики та вимірювань. Завдяки невпевненій грі, насамперед в атаці, скаемівців та відчайдушному захисту команда ЦТАВ таки схилила шальки терезів в цьому матчі на свій бік.

В другому матчі з’ясовували стосунки команди ЕРП-1 та ХЦ. Нагадаємо, що ці команди зустрічалися вже на попередньому груповому турнірі і тоді ремонтники досить впевнено перемогли 2:0. Той же результат було зафіксовано і вчора проте боротьба в першій партії тривала набагато впертіша. На атаки Віктора Бейзима вдало відповідав Іван Романчук, команди йшли нарівні аж до самого завершення сету і лише заключні розіграші принесли мінімальну перевагу ЕРП-1 з рахунком 26:24. Глядачі сподівалися на продовження боротьби і в другий партії. Проте боротьби як такої не вишло. Ремонтники швидко створили комфортну десятиочкову перевагу і впевнено довели матч до перемоги.

Тож після першого ігрового дня турнірну таблицю очолює команда ЕРП-1, яка за різницею виграних та програних партій, випереджає ЦТАВ. Сьогодні в спортивному залі Палацу культури турнір продовжиться матчами ЦТАВ-ХЦ та ЕРП-1-СКМ,ВГМ. Початок першого матчу о 18-00.

Переглянути відео матчів першого туру та ознайомитися з всіма результатами та турнірною таблицею змагань ви можете на спеціальних сторінках нашого сайту.

http://kmfv.rv.ua/
 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. ЕРП-1 і ЦТАВ очолили турнірну таблицю
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024