Субота
18.05.2024, 14:55
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Спартакіада РАЕС-2014. ЦТАВ в кроці від перемоги в турнірі - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Spartac  
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. ЦТАВ в кроці від перемоги в турнірі
Спартакіада РАЕС-2014. ЦТАВ в кроці від перемоги в турнірі
KuznyaДата: Субота, 19.04.2014, 10:20 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 697
Репутація: 0
Статус: Offline
Після другого туру фінального турніру команда ЦТАВ одноосібно очолила турнірну таблицю і близька до повторення минулорічного успіху.

В матчі з хіміками боротьба точилася лише до середини першої партії. Потім волейболісти ЦТАВ почали методично нарощувати перевагу і впевнено довели партію до перемоги. Другий сет команда ХЦ вже традиційно провалила. Питання про переможця було знято ще всередині партії коли розрив сягнув більше десяти очок. 

ЕРП-1 та СКМ,ВГМ за інтригою зіграли напевне найкращий матч останніх спартакіадних турнірів. Перша і друга партія проходили за однаковим сценарієм але з протилежним результатом. Спочатку команда СКМ зробила відрив у чотири очки і, хоч не без проблем, все ж довела партію до перемоги. В другій вже ремонтники захопили ініціативу і зрівняли рахунок. Саме цікаве розпочалося на тай-брейку. На початку партії перевага ЕРП-1 стала тотальною. В ремонтників виходило практично все –блок, прийом, страховка, Віктор Бейзим раз по раз з обох ліній вдало завершував атаки... За рахунку 7:13 вболівальники розпочали збиратися додому. Те що відбулося далі не зможуть пояснити ні волейболісти ЕРП ні, напевне, СКМ. Блоком, відчайдушним захистом та цілою низкою, подекуди авантюрних, атак волейболісти СКМ-ВГМ з 7:13 зробили рахунок 14:13. Неймовірно! Потрібно віддати належне і ремонтникам. В критичний момент команда не зламалася і розпочалися гойдалки. СКМ весь час знаходився попереду, а команда ЕРП відновлювала рівновагу. З обох боків було по декілька епізодів коли в захисті команди витягували неймовірні м’ячі. За рахунку 18:17 волейболістам СКМ вдалося підняти в захисті м’яч і зв’язка Валигін-Струк поставила переможну крапку. 2:1 на користь СКМ-ВГМ!

Перед заключним туром найвагоміші шанси на перемогу мають волейболісти ЦТАВ, але не все так просто. ЕРП-1 за умови перемоги 2:0 над ЦТАВ - посяде перше місце, а за умови перемоги 2:1 та ще й у випадку перемоги СКМ доведеться рахувати різницю м’ячів між трьома командами.

Сьогодні заключний тур традиційно розпочнеться о 18-00. Зустрічаються ЦТАВ-ЕРП-1 та СКМ,ВГМ-ХЦ.

 
ФОРУМ » Загальне » Спорт » Спартакіада РАЕС-2014. ЦТАВ в кроці від перемоги в турнірі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024