|
канцтовари
|
|
| anzhela_yaroshenko | Дата: Вівторок, 13.07.2021, 22:11 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Форумчани, де можна придбати якісний органайзер? Виникла така потреба, а в магазинах вони досить дорогі, де б ви порадили прицінитися, коротше кажучі потрібні магазини канцелярських товарів та приладдя, поділіться якщо є.
|
| |
|
|
| rozenkoalla94 | Дата: Вівторок, 13.07.2021, 22:13 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Органайзери? Це типу дитячих щоденників? Я якщо чесно, для цих цілей купувала собі прості шкільні щоденники і розписувала собі плани на тиждень, це дуже зручно, хоча ящо вам потрібно не для себе, а для офісу, то такий щоденник не підійде.
|
| |
|
|
| anzhela_yaroshenko | Дата: Вівторок, 13.07.2021, 22:14 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Ідея сама по собі непогана, я б навіть сказала - дуже непогана, але мені тим щоденником "світити" у офісі, це визвати сміх колег… хоча для домашнього користування шкільний щоденник це ідеальний варіант - дешево та сердито ))), але на жаль ні.
|
| |
|
|
| sheludkosvtl | Дата: Вівторок, 13.07.2021, 22:15 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| А ви знаєте мені теж про щоденник сподобалося, видно позначається шкільний досвід, та й зручно як на мене, хоча на роботу з ним не підеш засміють колеги - це так. Отож повертаючись до суті питання - органайзери можете подивитися на сайті інтернет магазину Офіс Центр, я там зазвичай купую собі і дитині канцтовари, ділові щоденники там теж є - https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/
|
| |
|
|