Середа
08.07.2026, 13:25
ФОРУМ міста КУЗНЕЦОВСЬКа
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна канцтовари - ФОРУМ Реєстрація Вхід

Щоб не відображалася надокучлива реклама в правому верхньому куті, зареєструйтеся на сайті та увійдіть під своїм логіном
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
канцтовари
anzhela_yaroshenkoДата: Вівторок, 13.07.2021, 22:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Форумчани, де можна придбати якісний органайзер? Виникла така потреба, а в магазинах вони досить дорогі, де б ви порадили прицінитися, коротше кажучі потрібні магазини канцелярських товарів та приладдя, поділіться якщо є.

rozenkoalla94Дата: Вівторок, 13.07.2021, 22:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Органайзери? Це типу дитячих щоденників? Я якщо чесно, для цих цілей купувала собі прості шкільні щоденники і розписувала собі плани на тиждень, це дуже зручно, хоча ящо вам потрібно не для себе, а для офісу, то такий щоденник не підійде.

anzhela_yaroshenkoДата: Вівторок, 13.07.2021, 22:14 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ідея сама по собі непогана, я б навіть сказала - дуже непогана, але мені тим щоденником "світити" у офісі, це визвати сміх колег… хоча для домашнього користування шкільний щоденник це ідеальний варіант - дешево та сердито ))), але на жаль ні.

sheludkosvtlДата: Вівторок, 13.07.2021, 22:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
А ви знаєте мені теж про щоденник сподобалося, видно позначається шкільний досвід, та й зручно як на мене, хоча на роботу з ним не підеш засміють колеги - це так. Отож повертаючись до суті питання - органайзери можете подивитися на сайті інтернет магазину Офіс Центр, я там зазвичай купую собі і дитині канцтовари, ділові щоденники там теж є -  https://office-centre.com.ua/catalog/kantstovari/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026